Fazer Food Services söker kock till Dalens sjukhus
Fazer Food Services Sverige / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Dalens sjukhus ligger invid Globen i Enskededalen i Stockholm. Köket lagar mat till sjukhusets patienter och restaurang, Dahlian samt till externa kunder på Nacka och Saltsjöbadens sjukhus, äldreboende i Sätra och i Dalen samt till ett antal dagcenter på södra sidan om Stockholm. Sammanlagt lagar vi 1050 portioner i snitt per dag fördelat på lunch och middag, alla dagar hela året om. Förutom måltider försörjer vi även vårdavdelningar med frukost- och mellanmålsvaror samt måltidstillbehör. Enheten tillhör sektor Healthcare & Wellfare.
Vår mission är att skapa smakupplevelser för sjuka och gamla och vi vinnlägger oss särskilt om att ha nöjda kunder som ska kunna skryta om att de har ett eget kök som lagar särskilt god mat till just dem. En utmaning är logistiken med fem olika konsistenser till två berikningsgrader och tre alternativ till två måltider dagligen. Till vår hjälp har vi Aivo kostdatasystem.
Vi söker nu en duktig och erfaren kock med relevant utbildning som är sugen på att anta utmaningen att jobba i ett sjukhuskök. Vår ambition är att följa med i tiden och utveckla den traditionella husmanskosten till ett modernt koncept som känns lockande för våra kunder. Vi söker Dig som är initiativrik och ansvarstagande och givetvis med ett brinnande intresse för mat. Du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift, du har datorvana och är samarbetsvillig med köksmästare och övrig personal.
Publiceringsdatum2017-01-04Dina arbetsuppgifter• Daglig lunch- och middagsproduktion
• Specialkostmatlagning
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Förståelse för processer, från varubeställning till leverans av god och näringsriktig mat
• Egenkontroll
• Disk- och rengöring
För ytterligare information är du välkommen kontakta Restaurangchef Katarina Wallenius på 072 250 4400 eller fackligt ombud för Kommunal Nelly Brioso på 08 1220 2653.
Fazer Food Services har tecknat kollektivavtal med Kommunal.
Arbetstid:
Tjänstgöring enligt schema varannan helg, 37 timmar i snitt per vecka, heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Ingen kvällstjänstgöring
Sista ansökningsdag är 2017-01-22. Vi tillämpar löpande urval.
Varmt välkommen med Din ansökan - vi ser fram emot att lära känna Dig
Varaktighet, arbetstid
1 -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-01-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services Sverige
AdressFazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Jobbnummer 3245982
Observera att sista ansökningsdag har passerat.