Fazer Food Service söker Chef till Tillagningskök inom Vård och

Fazer Food Services / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Huddinge, Järfälla eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Service söker Chef till Tillagningskök inom Vård och Omsorg

Brinner du för att erbjuda patienter inom äldrevården den bästa maten i Stockholm

I vårt kök tillagar vi ca 3000 portioner/matlådor varje dag. Vi levererar god och näringsrik mat till äldreboenden och sjukhusavdelningar inom Stockholms län. Vi driver också en restaurang med nära anslutning till vårt tillagningskök.                              

Självklart brinner du för service och att ge varje kund det lilla extra. Till din hjälp kommer du att ha kunniga medarbetare, support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Arbetet innefattar:

• Leda verksamheten mot målen (kvalitet, ekonomi m fl.)
• Ansvara för hög kvalitet på maten som lagas och att den lagas med omsorg
• Ansvara för enhetens ekonomiska resultat
• Ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• Medverka och utveckla menyer med anpassning till säsong
• Vara delaktig i den dagliga verksamheten
• Övergripande ansvar för personal samt personalplanering
• Tillsammans med köksmästare utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer.
• Ha en öppen och nära dialog med kontaktpersoner på enheten och genom matråd/kostråd.

Vi förväntar oss att Du är/har:

• Ledarerfarenhet med personalansvar
• Vana att arbeta i team och har viljan och förmågan att utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare
• God förståelse för köksekonomi
• Behärska svenska i tal och skrift
• Flexibel och orädd att rycka in där det behövs
• Erfarenhet av egenkontroll samt god datavana

Meriterande

• Utbildning/erfarenhet av kostdataprogram, gärna Mashie
• Utbildning/erfarenhet att arbeta som kostekonom/dietist
• Flerårig erfarenhet inom måltidsservice för äldreomsorgen
• Utbildad/erfarenhet av att arbeta som kock

Tillträde enl. ök. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Har du frågor kring tjänsten vänligen ring restauranggruppchef Anna Franzén, 070-679 70 69.

Övriga kontaktpersoner:

Unionen Ann-Charlotte Bäckström 070-598 76 06

HR Manager Marilyn Langeler, E-postadress: marilyn.langeler@fazer.com

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Publiceringsdatum
2015-10-20

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-11-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2487117

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: