Fazer Food Service söker Chef till Tillagningskök inom Vård och
Fazer Food Services / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Service söker Chef till Tillagningskök inom Vård och Omsorg
Brinner du för att erbjuda patienter inom äldrevården den bästa maten i Stockholm
I vårt kök tillagar vi ca 3000 portioner/matlådor varje dag. Vi levererar god och näringsrik mat till äldreboenden och sjukhusavdelningar inom Stockholms län. Vi driver också en restaurang med nära anslutning till vårt tillagningskök.
Självklart brinner du för service och att ge varje kund det lilla extra. Till din hjälp kommer du att ha kunniga medarbetare, support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete.
Arbetet innefattar:
• Leda verksamheten mot målen (kvalitet, ekonomi m fl.)
• Ansvara för hög kvalitet på maten som lagas och att den lagas med omsorg
• Ansvara för enhetens ekonomiska resultat
• Ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• Medverka och utveckla menyer med anpassning till säsong
• Vara delaktig i den dagliga verksamheten
• Övergripande ansvar för personal samt personalplanering
• Tillsammans med köksmästare utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer.
• Ha en öppen och nära dialog med kontaktpersoner på enheten och genom matråd/kostråd.
Vi förväntar oss att Du är/har:
• Ledarerfarenhet med personalansvar
• Vana att arbeta i team och har viljan och förmågan att utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare
• God förståelse för köksekonomi
• Behärska svenska i tal och skrift
• Flexibel och orädd att rycka in där det behövs
• Erfarenhet av egenkontroll samt god datavana
Meriterande
• Utbildning/erfarenhet av kostdataprogram, gärna Mashie
• Utbildning/erfarenhet att arbeta som kostekonom/dietist
• Flerårig erfarenhet inom måltidsservice för äldreomsorgen
• Utbildad/erfarenhet av att arbeta som kock
Tillträde enl. ök. Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Har du frågor kring tjänsten vänligen ring restauranggruppchef Anna Franzén, 070-679 70 69.
Övriga kontaktpersoner:
Unionen Ann-Charlotte Bäckström 070-598 76 06
HR Manager Marilyn Langeler, E-postadress:
marilyn.langeler@fazer.comVaraktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2015-10-20ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-11-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2487117
Observera att sista ansökningsdag har passerat.