Extra kock till Små Dalarö Gård Hotell och Spa - Säsongsanställning (maj-au

Sabis AB / Kockjobb / Haninge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Haninge, Ödeshög, Hjo, Vadstena, Boxholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis AB i Haninge, Nacka, Knivsta, Botkyrka, Huddinge eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du kock och vill jobba extra på ett av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackraste skärgård i sommar? Ansök redan idag! Smådalarö Gård Hotell & Spa tillhör familjeägda Sabis och ligger ca 40 min med bil från Stockholms innerstad. Det är en året-runt destination med 110 hotellrum, restauranger, padelbanor, golfbana, konferens- och eventlokaler samt 2000 kvm spa och wellness och med visionen att skapa Sveriges ledande destination för aktivitet och avkoppling!

Om rollen

I rollen som kock är din uppgift att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga. Kökets uppgift är att leverera lunch och middag, där all mat serveras genom tallrikservering. Vi fokuserar på högkvalitativ mat med bra råvaror lagat från grunden. Förutom all fantastisk mat du får vara med och laga så kommer du också att ingå i ett nära team där ni tillsammans samarbetar för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi söker dig som:

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Arbetstiderna är varierande under: vardagar, kvällar och helger.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i Stockholm vackraste skärgårdsmiljö på en av Sveriges största hotelldestinationer.
• Utmanande matlagning med riktigt bra råvaror - lagar allt från grunden, skördar örter i köksträdgården och plockar frukt och bär bakom husknuten.
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra.
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Publiceringsdatum
2023-04-12

Övrig information
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperioden med varierande arbetstider, inklusive helger, med möjlighet till förlängning med annan anställningsform. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta F&B manager Frederic Bertuit - Frederic.bertuit@sabis.se.Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-05-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett deltidsjobb.

Arbetsgivare
Sabis AB (org.nr 556165-9888)

Tillgång till bil
För detta jobb krävs att du har tillgång till en egen bil.

Körkort
För detta jobb krävs körkort.

Arbetsplats
Sabis

Jobbnummer
7646508

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis AB: