Erfarna servitörer/servitriser sökes till restaurang på västkust

Nabbens Krog / Servitörsjobb / Orust
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Orust, Stenungsund, Lilla Edet, Uddevalla, Lysekil eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Nabbens Krog i Orust

Restaurang Nabben's Krog på Orust behöver mer personal inför sommaren. Upplev havets läckerheter och vår varma charmiga atmosfär. Vi har en meny som erbjuder unika smaker och upplevelser. Allt är gjord på färska råvaror som tillreds i vårt kök.

Vi söker nu 4-5 erfarna servitriser/servitörer som har serveringsvana från högsäsong. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral och kunna arbeta effektivt samt vara självgående. Beläggning kan uppnå ett 100-tal så vana att arbeta med stora sällskap är meriterande.

Vi ser gärna sökande från närområdet eller som har sommarboende i närområdet.

Publiceringsdatum
2015-01-22

Utbildning och erfarenhet
Flerårig erfarenhet är ett plus. Språkkunskaper är ett stort plus. Körkort är ett stort plus.

Fast månads/vecko/timlön enligt överenskommelse.

En sökande kan starta 1 april 2015 så inkom med ansökan så snart som möjligt.

Vid ansökan skriv vilken tjänst du söker. Bifoga gärna CV med bild.

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Heltid/deltid

Tillträde
2015-06-15

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön
Fast månads/vecko/timlön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-06-01
Ansökan kan skickas till e-postadress: naji_mrad@live.se

Kontakt
Naji Mourad 0760-721569/0304-50505 naji_mrad@live.se

Företag
Nabbens Krog

Adress
Nabbens Krog
47431 ELLÖS

Kontorsadress
Edebacken 1

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0304-50505
E-postadress: naji_mrad@live.se

Jobbnummer
2138045

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Nabbens Krog

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Nabbens Krog: