Det nordiska brasseriet NÒR söker Souschef
Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Stockholm,
Solna,
Täby,
Södertälje,
Sigtuna eller i
hela Sverige About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
Vår Head chef Laura söker nu sin högra hand i köket!
Brasserie NÒR är ett modernt brasserie som hyllar nordisk kokkonst med ett fast och stadigt ben i Europa. Detta innebär att vi tar vara på våra lokala råvaror och traditionella rätter men uppdaterar dem med centraleuropeiska smaker. Igenkänning med en twist!
Med stil, finess och lite mystik bjuder NÒR in till en oförglömlig upplevelse med "All day dining", där man hittar alla de klassiska favoriträtterna kryddade med ny inspiration, kreativitet och mod.
Vi har främst vårt ursprung i skog och mark, men med influenser från både små- och storstädernas själ.
Vem är du?
• En passionerad matlagare med mycket goda kunskaper i europeisk och nordisk matlagning
• Nyfiken och inspirerande
• Flexibel
• En lagspelare som förstår vikten av gott samarbete både i köket och med front of house
• En tydlig ledare med minst två års erfarenhet från liknande tjänst
• Kvalitetsmedveten och med stor yrkesstoltet
Övergripande ansvarsområden och mål
• Tjänsten omfattar driftansvar och arbetsfördelning för á la carte-kökets kockar
• Följa HCCP och följa upp teamet
• Kvalitetssäkring och utveckling av våra produkter
• Säkerställa att avdelningen styr mot Gästnöjdhets-mål
• Beställningar
• Behjälplig med menyplanering, specialkoststandard och veckoplanering
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din dagliga drift samt dela med avdelningen
• Ansvarar för att hålla sig uppdaterad om vad som händer i huset, medverka på pm-möte, svara på samtal och mail.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmsta chef
• Utbilda sig i de kurser som är mandatory och My roll, i Strawberrys digitala utbildningssystem, samt ta del av information som delas där.
• Arbeta med actions för medarbetarnöjdhet
• Varierande arbetstider
Publiceringsdatum2024-05-10Om företagetClarion Hotel Stockholm - Clarion Living - Not just Staying.
Clarion Hotel Stockholm har sedan 2003 varit Södermalms mötesplats. Med 532 hotellrum, 17 konferenslokaler, Elements Spa, Restaurang NÒR och Living Room är vi ett av Stockholms största hotell.
Vi vill med en inspirerande miljö och musik, vernissager och andra evenemang ge våra gäster inspiration och kreativitet som lockar både hotell- och konferensgäster samt stockholmare.
För att trivas i vårt team älskar du service, är prestigelös, modig och entusiastisk. Vi förväntar oss att du genomför ditt arbete med våra värdeord: energi, mod och begeistring.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan, tveka därför inte på att skicka in din ansökan idag.
Varmt välkommen in med din ansökan - Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-06-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)
Arbetsplats Clarion Hotel Stockholm
Jobbnummer 8671766
Observera att sista ansökningsdag har passerat.