Vikarierande kock till Vrinnevisjukshuset, Centralkök
Sodexo AB / Kockjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Norrköping,
Söderköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Norrköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm,
Åtvidaberg eller i
hela Sverige Kock, Vrinnevisjukhuset i Norrköping
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping.
Vi söker nu en medarbetare till vårt måltidsuppdrag i Norrköping, där du kommer att få uppåt 30 nya kollegor.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Matlagning (kall-och varmkök), vi lagar mat till patienter, Restaurang Vindruvan & till vår cateringverksamhet
• HACCP & Digital egenkontroll
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datorkunskaper (officepaketet)
• Kunskaper inom HACCP & Egenkontroll
Publiceringsdatum2020-01-15Dina personliga egenskaper• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt- & hållbart tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska och till 50% ekologiska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider:
Vikarie deltid, helgarbete kan förekomma
Har du frågor kontakta måltidschef: Karin Eriksson, mail:
karin.eriksson@sodexo.com.
Intervjuer sker fortlöpande och rekrytering kan komma att ske innan angivet datum
Din ansökan vill vi ha senast den 20 februari
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Deltid/ Ej specificerat
ErsättningTimlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-02-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
Omfattning Detta är ett deltidsjobb.
Arbetsgivare Sodexo AB (org.nr 556528-2984),
http://www.sodexo.se Jobbnummer 5041908
Observera att sista ansökningsdag har passerat.