Tellusbarn söker en Souschef

Tellusbarn i Sverige AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Tellusbarn i Sverige AB i Stockholm, Sundbyberg, Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby eller i hela Sverige

Tellusbarns vision är att bidra till att barn får en bra start i livet inför mötet med den stora världen. Vi har fokus på språk, skapande, och hälsa genom lekfullt lärande där upptäckandet står i centrum.

Om Tellusbarn

Tellusbarn driver 15 förskolor runt om i Stockholm och Uppsala. Nu söker vi någon som kan växa med oss laga mat, arbetsleda, guida nuvarande och kommande personal i sitt arbete dagliga arbete med att leverera närings och smakrik mat till barn och pedagoger i verksamheten. Vi kommer under 2020 kliva in i en expansiv fas och antalet tillagningskök med catering möjligheter fördubblas i kapacitet.

Vem vi söker:

Vi söker dig som brinner för matlagning, är kreativ, älskar att utveckla dig själv och andra men framförallt, älskar att laga bra och näringsrik mat till en yngre publik är det här arbetsplatsen för dig.

Du kommer till att arbeta tillsammans med en kollega på golvet och aktivt med matlagning samtidigt som delar av din tid är avsatt för administrativt och arbetsledande uppgifter. Tillsammans med dina arbetslag i Tellusbarns tillagningskök kommer ni att hantera med beställningar, menyplanering, matlagning, disk och måltidspedagogik.

En av dina främsta arbetsuppgifter är att se till att köken håller en god jämn kvalité utifrån uppsatta riktlinjer och budget.

Är du rätt person finns goda personliga utvecklingsmöjligheter där man kan få växa med bolaget och utveckla Tellusfood till en ledande producent av skol och förskole mat.

I denna tjänst är det bra om du är en morgonpigg människa då arbetsdagen startar kring 07.00.

Publiceringsdatum
2019-10-08

Kvalifikationer
Du ska ha kunskap i menyplanering, erfarenhet av näringsberäkning, och måltidskomponering för barn. Du brinner för att utveckla den mat vi i framtiden kommer att erbjuda våra barn, effektivisera produktion och inköp.

Du behöver dokumenterad erfarenhet av mattillagning i förskola/skola/ och minst 5års yrkeserfarenhet.

Vi strävar efter att våra måltider innehåller hög andel ekologiskt och närproducerade råvaror och vi har 2 st. vegetariska dagar per vecka. Därför ser vi gärna att du besitter kunskaper inom vegetarisk matlagning.

Kvalifikationer
• Livsmedelshygien HACCP
• Kockutbildning
• Hantering Specialkost

Vi erbjuder dig:

• En dynamisk och expansiv organisation där du får möjligheter att utvecklas inom företaget
• Kompetensutveckling
• Friskvårdspeng
• Fria pedagogiska måltider
• Arbetskläder

Anställningsvillkor:

• Månadslön
• Kollektivavtal Friskolor
• Tunga lyft kan förekomma
• Medarbetare i Tellusbarn förväntas vara rök och snusfri i alla sammanhang kopplade till arbetsplatsen
• För att bli rekryterad måste du kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873

Startdatum: Enligt överenskommelse

Anställningsgrad: 100% Placering: Kungsholmen på förskolan Sherwood eller annan förskola enligt överenskommelse.

Varaktighet, arbetstid
• -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-11-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Tellusbarn i Sverige AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Tellusbarn i Sverige AB (org.nr 556727-2397)

Jobbnummer
4879085

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Tellusbarn i Sverige AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Tellusbarn i Sverige AB: