Souschef till Trattorian & Orangeriet i Stockholm

Cheffle AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige

OM TRATTORIAN
Trattorian är en italiensk à la carte-restaurang på Norr Mälarstrand. Vi har 225 sittplatser och en privat matsal, La Cucina med 64 sittplatser. Vägg i vägg med Trattorian och La Cucina finns vår härliga cocktailbar Orangeriet.

OM ORANGERIET
Orangeriet är en cocktailbar som lever från tidig förmiddag till sen kväll, en livlig mötesplats för alla tillfällen. Här serveras lunch, eftermiddagsfika, after work och cocktails till sent inpå natten.

Glädje, mathantverk och familjärt är våra ledord.

Vi söker dig som är en ledare med brinnande intresse för mat, personal och organisation.

Du kommer vara ansvarig kvällstid och leda ett stort team i vårt a la carte kök. Du ska ha tidigare kunskaper från italiensk mat och a la carte matlagning i stort.

Tjänsten är 80% kvällstid och restaurangen är öppen 7 dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan.

5 års erfarenhet eller mer

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-08-09
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Cheffle AB (org.nr 559139-5024)

Arbetsplats
Trattorian - Orangeriet

Jobbnummer
7953247

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cheffle AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cheffle AB: