Souschef drift till vårt konditori på Grand Hôtel i Stockholm
Cheffle AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
OM GRAND HOTEL
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens främsta femstjärniga deluxe-hotell förenar Grand Hôtel en rik historia med kontinuerlig utveckling och förädling. Just nu letar vi efter en passionerad och erfaren Souschefskonditor som kommer att vara en nyckelaktör i vår strävan att sätta Grand Hôtels konditori på kartan och göra det till en ikon.
OM ROLLEN
I din roll som Souschefskonditor på Grand Hôtel kommer ditt huvudsakliga uppdrag vara att aktivt bidra till utvecklingen av ett nytt och innovativt koncept för konditoriavdelningen. Vi gör en betydande satsning på vårt konditori, vilket innebär att du, tillsammans med den andra souschefen och konditorchefen, kommer att ägna dig åt att utveckla och coacha teamet på denna spännande resa. Dessutom kommer du att ha möjlighet att påverka både menyn och arbetsprocesserna. Dina närmaste kollegor utgörs av ett dedikerat konditorteam som du också kommer att ansvara för att coacha, inspirera och leda under skift.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
Skapande av enastående desserter och bakverk för våra restauranger och evenemang, med fokus på kreativitet, innovation och hög kvalitet
Ledarskap, coaching och personalutveckling
Organisation, fördelning och uppföljning av arbetet inom konditoriavdelningen, inklusive aktivt deltagande i produktionen
Ansvar för inköp, beställningar och varuuppföljning
Säkerställa att avdelningen följer alla miljö- och sanitetsstandarder (HACCP)
Publiceringsdatum2023-11-16KvalifikationerFör att lyckas i denna roll ser vi gärna att du:
Är kreativ och innovativ med förmågan att skapa unika och spännande smakkombinationer och presentationer
Har problemlösningsförmåga samt förmågan att arbeta strukturerat och organiserat
Är passionerad om konditori och strävar efter att hålla dig uppdaterad om de senaste teknikerna inom branschen
Är en lagspelare som trivs i en samarbetsinriktad miljö och är redo att samarbeta med köksteamet för att skapa fantastiska smakupplevelser
Har diplomatisk förmåga och är lyhörd, vilket gör att du kan interagera med gäster och bygga bra samarbetsrelationer med dina kollegor
Besitter god kommunikations- och organisationsförmåga
Vidare ser vi gärna att du har:
Minst 5 års erfarenhet som konditor med dokumenterad skicklighet inom konditori
Ledarerfarenhet är meriterande, då du kommer att leda och inspirera ditt konditoriteam
Formell kulinarisk utbildning och erfarenhet från femstjärniga etablissemang är ett plus
Arbetstiderna följer ett rullande schema och inkluderar kvälls- och helgarbete.
VI ERBJUDER:
Tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på sex månader
Anställningsförmåner inom Grand Group
Lön och tillträde enligt överenskommelse
Om du är redo att ta din konditorikarriär till nästa nivå och vara en del av Grand Hôtels spännande framtid, ser vi fram emot din ansökan. Vi ser fram emot att välkomna en passionerad Souschefskonditor som delar vår vision om att erbjuda enastående gästupplevelser på Grand Hôtel!
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
5 års erfarenhet eller mer
Ersättning Fast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-12-16
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Cheffle AB (org.nr 559139-5024)
Arbetsplats AB Nya Grand Hôtel
Jobbnummer 8267190
Observera att sista ansökningsdag har passerat.