Souschef Brasserie Godot

Brasserie Godot / Kockjobb / Stockholm
2017-05-22
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef Brasserie Godot" (publicerad 2017-09-07) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brasserie Godot i Stockholm

Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996­-2002), Carl Michael Djurgården (2007-2009). Både Godot och Carl Michael är vinnare av DN Gulddraken i mellanklass.

Vi söker nu en stark och positiv souschef som vill jobba tillsammans med vår erfarne köksmästare och leda arbetet vidare och utveckla verksamheten tillsammans med övriga kockar.

Du själv:

• Ha erfarenhet av liknande tjänst
• Vilja utveckla dig själv och dina medarbetare
• Gilla många bollar i luften
• Vara van och jobba med bra råvaror och laga allt från grunden
• Planera och utveckla menyer samt utbud
• Vilja var med i restaurangens utveckling framöver

Vi erbjuder:

• Trygg anställning
• God gemenskap
• Bra arbetsgivare
• Bra lön för bra arbete
• Jobba nära ägarna
• Lyssnande ägare
• Snabba beslut

Maila din ansökan till info@godot.se

Vi söker nu en stark och positiv souschef som vill jobba tillsammans med vår erfarne köksmästare och leda arbetet vidare och utveckla verksamheten tillsammans med övriga kockar.

Du själv:

• Ha erfarenhet av liknande tjänst
• Vilja utveckla dig själv och dina medarbetare
• Gilla många bollar i luften
• Vara van och jobba med bra råvaror och laga allt från grunden
• Planera och utveckla menyer samt utbud
• Vilja var med i restaurangens utveckling framöver

Vi erbjuder:

• Trygg anställning
• God gemenskap
• Bra arbetsgivare
• Bra lön för bra arbete
• Jobba nära ägarna
• Lyssnande ägare
• Snabba beslut

Maila din ansökan till info@godot.se

Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar.

Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar.

Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996­-2002), Carl Michael Djurgården (2007-2009).

Både Godot och Carl Michael är vinnare av DN Gulddraken i mellanklass.

Vi är en mellanstor restaurang med 45 platser och en modern cocktailbar med ca 55 platser.

Vi är ca 12 heltidsanställda och både Mattias och Staffan som är ägare jobbar aktivt i driften.

Publiceringsdatum
2017-05-22

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-06-21

Kontakt
Staffan svederman info@godot.se

Företag
BRASSERIE GODOT

Adress
BRASSERIE GODOT
GREV TUREGATAN 36
11438 STOCKHOLM

Kontorsadress
Grev Turegatan 36

Jobbnummer
3512946

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brasserie Godot

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brasserie Godot: