Souschef Brasserie Godot
Brasserie Godot / Kockjobb / Stockholm
2017-05-22
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef Brasserie Godot" (publicerad 2017-09-07) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Brasserie Godot i Stockholm Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996-2002), Carl Michael Djurgården (2007-2009). Både Godot och Carl Michael är vinnare av DN Gulddraken i mellanklass.
Vi söker nu en stark och positiv souschef som vill jobba tillsammans med vår erfarne köksmästare och leda arbetet vidare och utveckla verksamheten tillsammans med övriga kockar.
Du själv:
• Ha erfarenhet av liknande tjänst
• Vilja utveckla dig själv och dina medarbetare
• Gilla många bollar i luften
• Vara van och jobba med bra råvaror och laga allt från grunden
• Planera och utveckla menyer samt utbud
• Vilja var med i restaurangens utveckling framöver
Vi erbjuder:
• Trygg anställning
• God gemenskap
• Bra arbetsgivare
• Bra lön för bra arbete
• Jobba nära ägarna
• Lyssnande ägare
• Snabba beslut
Maila din ansökan till
info@godot.seVi söker nu en stark och positiv souschef som vill jobba tillsammans med vår erfarne köksmästare och leda arbetet vidare och utveckla verksamheten tillsammans med övriga kockar.
Du själv:
• Ha erfarenhet av liknande tjänst
• Vilja utveckla dig själv och dina medarbetare
• Gilla många bollar i luften
• Vara van och jobba med bra råvaror och laga allt från grunden
• Planera och utveckla menyer samt utbud
• Vilja var med i restaurangens utveckling framöver
Vi erbjuder:
• Trygg anställning
• God gemenskap
• Bra arbetsgivare
• Bra lön för bra arbete
• Jobba nära ägarna
• Lyssnande ägare
• Snabba beslut
Maila din ansökan till
info@godot.seBrasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar.
Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar.
Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996-2002), Carl Michael Djurgården (2007-2009).
Både Godot och Carl Michael är vinnare av DN Gulddraken i mellanklass.
Vi är en mellanstor restaurang med 45 platser och en modern cocktailbar med ca 55 platser.
Vi är ca 12 heltidsanställda och både Mattias och Staffan som är ägare jobbar aktivt i driften.
Publiceringsdatum2017-05-22Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-06-21
KontaktStaffan svederman
info@godot.seFöretagBRASSERIE GODOT
AdressBRASSERIE GODOT
GREV TUREGATAN 36
11438 STOCKHOLM
KontorsadressGrev Turegatan 36
Jobbnummer 3512946
Observera att sista ansökningsdag har passerat.