Souschef

Gastrologik AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gastrologik AB i Stockholm

Vi söker souschef till restaurang Gastrologik
Du bör ha jobbat minst 5 år som cdp (chef de partie) på 1 eller 2 stjärniga (Guide Michelin) New Nordic Cuisine restauranger samt minst 1år som cdp (chef de partie) på 3 stjärnig (Guide Michelin) restaurang.
Dokumenterad erfarenhet gällande jobb inom trädgård och odling av grönsaker är väldigt meriterande och av största intresse för restaurangen.
Leda det dagliga arbetet i köket och se till att samtliga uppnår de satta målen för dagen. Framförallt se till att restaurangens krav på råvaror och produkten i sin helhet uppfylls.

Publiceringsdatum
2021-09-22

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-10-13

Adress
Gastrologik AB
Artillerigatan 14
11451 Stockholm

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "souschef".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Gastrologik AB (org.nr 556849-6268)
Artillerigatan 14 (visa karta)
114 51  STOCKHOLM

Ansökan
E-post: work@gastrologik.se

Jobbnummer
5984695

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gastrologik AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gastrologik AB: