Souschef
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
2014-03-04
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2014-06-04) ⬅️
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Restaurang Tyrolen serverar goda tyrolerschnitzlar, skummande dryck och bjuder på klingande tyrolermusik.
Hamnkrogen är Lisebergs egen fiskekrog med dagsfärska skaldjur som specialitet. Såväl klassiska plateauer som köttalternativ finns på menyn.
Järnvägsrestaurangen erbjuder vällagad mat serverad i sittkupéer och godsvagnar, med inspiration från 50- och 60-talets Sverige.
Tyrolen, Hamnkrogen och Järnvägsrestaurangen söker
SOUSCHEF (6-9 månaders anställning)
Som souschef på en av Lisebergs restauranger är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du gillar att arbeta med mat under tydliga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler och HACCP-rutiner, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har några års dokumenterad yrkeserfarenhet både från á la carte och från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta i ett högt tempo i en intensiv arbetsmiljö. Du söker utmaningar och yrkesutveckling och känner dig mogen att ta en arbetsledande och drivande roll i köket. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. I övrigt behärskar du svenska obehindrat och har goda datorkunskaper. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa trevliga matupplevelser!
Tjänsterna på Tyrolen och Hamnkrogen är säsongsanställningar på heltid under perioden 15 april tom 31 december. Tjänsten på Järnvägsrestaurangen är på heltid under sommarsäsong (från mitten av april till oktober). Arbetstiden följer parkens öppettider under säsong men påverkas även av event och övriga beställningar.
Är du intresserad av en eller flera av dessa tjänster?
För att söka tjänsten på Tyrolen är du välkommen att maila vikarierande restaurangchef Mikael Lundmark,
mikael.lundmark@liseberg.se .
För att söka tjänsten på Hamnkrogen är du välkommen att maila restaurangchef Harald Wållgren,
harald.wallgren@liseberg.se .
För att söka tjänsten på Järnvägsrestaurangen är du välkommen att maila restaurangchef Åsa Söderström,
asa.soderstrom@liseberg.se .
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV samt referenser senast den 16 mars.
För fackliga frågor svarar
Annika Sollner, HRF, 0762-09 88 56,
annika.sollner@liseberg.seAnastassios Grozos, Unionen, 031-733 02 57,
anastassios.grozos@liseberg.seAnders Ström, Ledarna, 031-733 03 88,
anders.strom@liseberg.seAnders Ingemarsson, Kommunal, 031-733 04 03,
anders.ingemarsson@liseberg.sePubliceringsdatum2014-03-04Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-03-16
Vi ber dig söka till respektive restaurangchefs mailadress!
Ansökan kan skickas till e-postadress:
rekrytering.lrab@liseberg.seKontaktRekrytering Liseberg 031-400100 (Telefon)
rekrytering@liseberg.seFöretagLISEBERG AB
AdressLISEBERG AB
Box 5053
40222 GÖTEBORG
KontorsadressNellickevägen
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 031-400100
E-postadress:
rekrytering@liseberg.se Jobbnummer 1797920
Observera att sista ansökningsdag har passerat.