Souschef
La Grenouille AB, Restaurang Grodan / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos La Grenouille AB, Restaurang Grodan i Stockholm,
Värmdö eller i
hela Sverige Restaurang Grodan är ett franskt brasserie i modern tappning med 210 sittplatser (sommartid 330) i à la carte-restaurangen, en festvåning med plats för 40 ? 200 gäster, samt cateringverksamhet.
Tempot på krogen är högt och det krävs kunskap, välvilja och erfarenhet från personal för att kunna ge bra service till våra ständigt återkommande gäster.
Förutom att vara en duktig matlagare så bör du ha stor vana av ledarskap samt trivas på en krog med stor andel stamgäster. Viktigt för oss är alltså att behålls en hög och jämn standard på såväl maträtter som service.
Har du tidigare erfarenhet av att leda ett kök där a la carte-verksamheten går sida vid sida med festvåning? Skulle du dessutom trivas på ett brasserie där varje dag är olik den andra? Föredrar du att arbeta på ett stor krog framför en liten? I sådana fall är chansen stor att du är rätt person för oss.
Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära arbetsledning, samt ansvar då köksmästare inte är på plats.
Kvällsarbete samt helger.
Vi vill gärna att du kan börja arbeta hos oss i augusti/september.
Publiceringsdatum2011-06-13Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Heltid. Endast kvällstid. Helgarbete.
ErsättningFast lön
Månadslön
Så ansöker duVi kan komma att tillsätta tjänsten innan rekryteringstiden är över.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
koket@grodan.seKontaktHenrik Boberg, Köksmästare, 08-679 99 15,
koket@grodan.seFöretagLa Grenouille AB, Restaurang Grodan
AdressLa Grenouille AB, Restaurang Grodan
Grev Turegatan 20
11446 STOCKHOLM
KontorsadressGrev Turegatan 16
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6796100
Jobbnummer 960371
Observera att sista ansökningsdag har passerat.