Sous Chef till Jacy'z
ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Göteborg,
Härryda,
Falkenberg,
Landskrona,
Malmö eller i
hela Sverige Jacy'z är precis som ESS Group - "a house of brands" det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.
Vi är över 300 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.
Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på Jacy'z.
Sous Chef
Vi söker nu en Sous Chef till Jacy'z Hotel & Resort. Hos oss är mat- och dryckesupplevelsen bland det allra viktigaste! Vi har flera olika restauranger, därav kommer arbeta på flera av våra restauranger, beroende på bokningsläge.
Som Sous Chef har du en arbetsledande roll och är ytterst ansvarig i köket under sina arbetspass. Vi söker dig som har förmågan att sprida din matglädje till dina kollegor och våra gäster. Du har med fördel tidigare haft arbetsledande roll i kök och drivs av att se individen bredvid dig och er som team göra positiva förflyttningar långsiktigt, samtidigt du kontinuerligt säkerställer kvaliteten på maten mot våra uppsatta mål.
VEM DU ÄR
Du säkerställer att våra höga ambitioner i köket levereras till våra gäster, samtidigt som du alltid är nyfiken på andra delar av Jacy'z som du också lär dig känna och delar med dig utav till teamet.
Du har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande kock som vidareutvecklar individerna vid din sida i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.
DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID
•
Bemanning - Justerar bemanningen för att alltid möta verksamhetens behov och medarbetarupplevelsen.
•
Order - Assisterar Head Chef med orderläggning för att säkerställa att köket alltid har varor hemma i rätt mängd som motsvarar behov och menyer. Sous Chef ansvarar för att eventuella felleveranser och/eller fel beställningar returneras.
•
Lagerhållning - Ansvarar för att mottagning och lagerhållning av varor möter föreskrivna standards och de lagar och regler som finns uppsatta.
•
Menyer - Assisterar Head Chef vid menyuppdateringar, och jobbar kontinuerligt med att bygga en kreativ miljö i teamet där idéer och initiativ från medarbetare uppmuntras och behandlas.
•
Arbetsledning - Ansvarar för att uppsättning av (service) kök och prepp görs effektivt, likaså för att stängningsrutiner och demontering av kök.
Samt att god ordning och renlighet i lager och serviceytor upprätthålls.
•
Kommunikation - Ansvarar för att avstämning med Head Waiter/Waitress av dagens bokningar planeras och genomförs, samt att alla medarbetare i kök har all nödvändig info för att gemensamt uppnå högsta möjliga gästnöjdhet och kvalitet.
•
Värderingar - Ansvarar för att all tjänstgörande personal arbetar efter utsatta kvalitets- och servicemål och företagets värderingar.
•
Tidsrapportering - Ansvarar för att kökspersonal dagligen stämplar in och ut korrekt enligt schemalagda pass.
Hur går vi vidare, för visst gör vi det?
Tillträde för tjänsten är från 1november 2023.
Omfattning: 100%
Arbetstid: varierande (dag, kväll helg)
Vi ser fram emot Din ansökan.
Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag är 17 augusti 2023.
Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-08-18
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047),
http://www.essgroup.se Arbetsplats ESS Group
Jobbnummer 8010282
Observera att sista ansökningsdag har passerat.