Sous Chef Banquet

Clarion Hotel & Congress Malmö Live / Optikerjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla optikerjobb i Malmö, Burlöv, Lomma, Staffanstorp, Vellinge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel & Congress Malmö Live i Malmö

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!



Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: " Sous Chef -Banquet"

Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?

Souschef Banquet (SCB) rapporterar till Head Chef (HC)



Tjänsten innefattar ansvar för:



• Kockar
• Kallskänkor
• Diskare



I tjänsten ingår:



• Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett men även vara behjälplig med meny skrivningar för samtliga F&B avdelningar.
• Tjänst görning enligt rullande schema
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform ( kock kläder ) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Ansvar för upplärning och vidareutbildning av kökspersonal i Attitude@Clarion anda. Utbildningar som inte sker av dig själv skall överläggas och planeras i samråd med närmsta chef.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget . Användande av menu engineering.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• Ansvarar för att hålla sig och sin avdelning uppdaterad om vad som händer i huset.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Samarbeta positivt med personal på övriga avdelningar.
• Eventuellt andra uppgifter kan till komma direkt delegerade via närmsta chef.

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2018-10-16

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-11-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Adress
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2
21133 Malmö

Kontorsadress
Dag Hammarskjölds torg 2

Jobbnummer
4404767

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel & Congress Malmö Live: