Servis/Köksbiträde

Tobbes Kök / Servitörsjobb / Stockholm
2018-05-28
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Servis/Köksbiträde" (publicerad 2019-03-11) ⬅️


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Tobbes Kök i Stockholm

Du kommer din första dag/dagar stå i disken för att lära dig hitta vart allt ska stå för att sedan stå som biträde i köket för att lära dig menyn för att sedan ta station i matsalen som servis. När du sedan lärt dig allt kommer du hoppa mellan alla dessa uppgifter. Du ska vara bered att även hemma plugga in dryckesmenyn med vin, öl sprit och lära dig hantera italiensk espressomaskin.

Det är viktigt att du är glad och positiv även under stress och högt arbetstempo. Kvicktänkt och snabb inlärningsförmåga. Hög ansvarskänsla och framåtdriven som inte avvaktar på att någon annan ska ta hand om någon uppgift. Kunna vara tillgänglig mycket ofta när behov finns då du kommer att vara extra vid behov kvällstid ca 17 till 22 onsdagar till söndagar.
Erfarenhet är mycket bra men om inte tidigare nämnda egenskaper inte finns så finns det inget att bygga på.

Tobbes Kök är en svensk/fransk lyxbistro med 36 sittplatser. På sommaren sitter folk på vår uteservering och resten av året inomhus. Våra gäster är mestadels 30-70 år men ibland följer barn och ungdomar med sina föräldrar. Vi har i tidningen nöjesguiden blivit utsedda som en av 10 bästa restauranger utanför tullarna. Se våran hemsida www.tobbeskok.se för mer information. Vi finns även på facebook och instagram för bilder på miljö och mat osv.

Publiceringsdatum
2018-05-28

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-06-27

Företag
Tobbes Kök

Adress
Tobbes Kök
Spångavägen 277
16860 Bromma

Kontorsadress
Spångavägen 277

Jobbnummer
4171826

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Tobbes Kök

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Tobbes Kök: