Scandic Opalen söker Souschef
Scandic Opalen / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Opalen i Göteborg På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt.
Scandic Opalen ligger mitt på evenemangsstråket i centrala göteborg. Hotellet har sammanlagt 16 våningar med 353 rum och en stor konferensverksamhet. Hotellet har nyligen genomgått en omfattande renovering som bla innefattade utbyggnad med ytterligare 5 våningar.
Som souschef på Scandic Opalen ansvarar du för att säkerställa en hög kvalitet på mat och service för våra gäster. Du leder teamet i köket och disken och utvecklar rutiner för ett effektivt och smidigt arbete. Tillsammans med vår köksmästare ansvarar ni för menyplanering, HACCP, inventering, schemaläggning och bemanning samt budgetansvar för inköp och personal.
Du har en kockutbildning i grunden och minst fem års erfarenhet från arbete i kök. Du har tidigare arbetat i ledande befatting och har grundläggande kunskaper i ekonomi.
Vi tror att du är en inspirerande arbetsledare som har förmågan att leda och utveckla dina medarbetare. Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor och att du är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.
Publiceringsdatum2013-05-21Kontaktuppgifter för detta jobbHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Mathias Sjöö påv telefon 031-751 53 58 eller maila på
mathias.sjoo@scandichotels.comAlla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Ersättningenl ök
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-06-10
Ansökan kan skickas till e-postadress:
mathias.sjoo@scandichotels.comKontaktMathias Sjöö +46 031 751 53 58, +46 0709735333
mathias.sjoo@scandichotels.comFöretagScandic Opalen
AdressScandic Opalen
Box 5106
40223 Göteborg
Jobbnummer 1559049
Observera att sista ansökningsdag har passerat.