Scandic No.25 söker Sous Chef
Scandic No.25 / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic No.25 i Göteborg Scandic No.25 i Göteborg har 112 rum, 2 konferensrum, restaurang & bar.Centralt beläget ett stenkast från affärscentret Nordstan och centralstationen med bra kommunikationer och shopping och nöjen runt hörnet. Vi söker nu en Sous Chef med utpräglad serviceanda och mycket energi.
Vad?
Du leder teamet i köket och utvecklar rutiner för ett effektivt, proaktivt och smidigt arbete. I ditt arbete ingår menyplanering, komponering av menyer, HACCP, inventering, schemaläggning, rekrytering, bemanning samt budgetansvar för inköp och personal. Du ansvarar för att leda och utveckla avdelningen tillsammans med din personal men även tillsammans med övriga avdelningsansvariga för att få full potential i ett helhetsperspektiv. Att allt sker med gästfokus och samarbete mellan avdelningarna är förstås en självklarhet.
Du har en god ordningsförmåga och en positiv "will to win" attityd. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Du sitter i hotellets driftsgrupp och förväntas där ha en helhetssyn på verksamheten och hur den ska utvecklas. Du rapporterar till hotelldirektören.
Vem?
Vi vill att du ska vara en inspirerande arbetsledare som har förmågan att utveckla och utvecklas. Du har en kockutbildning i grunden och minst 5 års arbete i kök. Vi utgår från att du är en person som är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller restaurangdrift och hantering av mat.
För att komma in i arbetet så fort som möjligt behöver vi en person som hanterar Scorpio, har ledarerfarenheter och är målfokuserad. Du ska vara en positiv person med mycket entusiasm som ger både gäster och medarbetare mycket energi. Att vara Sous Chef hos oss är att vara navet i köket och kräver mycket engagemang och sinne för detaljer. Stor del av din arbetstid lägger du i den dagliga driften.
Arbetstiden kommer vara förlagd på dagtid, kvällar och helger. Kunskaper i systemen Opera, BAT, Basware, TimePlan är meriterande. Tjänsten är på 100%. Provanställning. Startdatum enligt överenskommelse.
För rätt person är detta en fantastisk möjlighet att kunna utvecklas och påbörja en karriär inom en av Sveriges ledande hotellkedjor.
VARMT VÄLKOMMEN ATT VARA MED ATT LEDA IN VÅRT HOTELL I SCANDICVÄRLDEN PÅ RIKTIGT!
Hur?
För frågor om tjänsten, kontakta F&B Manager Simon Luchmun
simon.luchmun@scandichotels.com alt. Hotelldirektör Helena Hallberg
helena.hallberg@scandichotels.comVänta inte med din ansökan då urvalet kommer ske löpande.
Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Publiceringsdatum2014-08-12Arbetstider och omfattning40 tim/veckan/provanställning Tillsvidare
Ersättningenligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-08-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktSimon Luchmun +46 070-4879542
FöretagScandic No.25
AdressScandic No.25
Burggrevegatan 25
41103 Göteborg
KontorsadressBurggrevegatan 25
Jobbnummer 1959271
Observera att sista ansökningsdag har passerat.