Resturanggruppchef till drifsområdet Sjukhus

Fazer Food Services / Chefsjobb / Gävle
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Gävle, Älvkarleby, Sandviken, Ockelbo, Ovanåker eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Gävle, Avesta, Uppsala, Borlänge, Enköping eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Vi söker en driven och strukturerad ledare med passion för mat och service. Som restauranggruppchef ansvarar du för restauranggruppens drift och resultat baserat på kundkontrakten och konceptriktlinjerna samt Fazer Food Services värderingar och arbetssätt.

Som restauranggruppchef kommer du att ansvara för den dagliga driften i våra produktionskök inom vårt driftområde Sjukhus. Du kommer ansvara för våra enheter i Gävle, Sandviken, Bollnäs och Hudiksvallssjukhus med personalansvar för ca 60 medarbetare och du rapporterar direkt till driftchefen.

För att trivas som restauranggruppchef krävs att du är en engagerad och erfaren ledare som har förmåga att skapa starka team och delaktighet hos medarbetarna. Våra värderingar, kunden i fokus, utmärkt kvalité och samarbete, utgör grunden för vår verksamhet. Du ska ha lätt att samverka med de övriga funktionerna i företaget och ständiga förbättringar är en naturlig del i ditt ledarskap.

Tjänsten innebär/ansvarsområden:
Personalansvar

• Rekrytering av nya medarbetare.
• Schemaläggning i restauranggruppen inklusive arbetsrotation.
• Genomföra veckomöten och kvartalsmöten i restauranggruppen.

Ansvar för drift och finansiella resultat

• Ansvara för utbudet och implementering av nya koncept.
• Lönsamhetsansvar för restauranggruppens enheter inklusive budgetering.
• Följa upp nyckeltal.
• Marknadsföring av restaurangerna i samråd med driftchef.
• Totalt arbetsmiljöansvar för restauranggruppen inklusive HACCP.
• Genomgång och vidarebefordran av gästrespons.
• Kundkontakt
• Kontakt med uppdragsgivare och deltagande i kundmöten.

Våra förväntningar på dig är:

• Att du har vana och förmåga att jobba under förändring och att du har en gedigen förståelse för drifts- och medarbetarfrågor.
• Att du kan leda verksamheten kostnadseffektivt.
• Att du har mycket goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga.
• Att du har ett stort intresse och erfarenhet från att ha arbetat med mat och service.
• Att du är mål- och resultatinriktad samt har förmågan att driva igenom beslutade processer och arbetssätt.
• Att du brinner för att ge bästa kundservice.
• Att du har presentationsvana och är duktig på att förmedla budskap till andra.

• har erfarenhet i kostdataprogramet Aivo2000
• meriterande om du är kostekonom

Publiceringsdatum
2014-10-19

Kvalifikationer
• Erfarenhet från ledande befattning inom sjukhus och restaurangbranschen eller liknande.
• Om du är utbildad kostekonom är det meriterande.
• Erfarenhet av ledarskap med gott ekonomiskt resultat och bibehållen god arbetsmiljö.
• Behärskar Microsoft office paketet.
• Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift.
• Körkort och egen bil.
• Erfarenhet av omsorg- sjukhusproduktion.

Så ansöker du
Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstiden dagtid, måndag till fredag. Helg och kvällsarbete kan förekomma. Tillträde 1 december eller enligt överenskommelse.

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt i och med att urval och intervjuer sker löpande.
Sista dag att ansöka är 2014-10-12
Placeringsort: Gävleborgslän

Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Tjänsten söker du genom att skicka din ansökan. 

Vid frågor om tjänsten kontakta Mats Åstrand via mail mats.astrand@fazer.com

Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, når du på tel 0705-98 73 06 eller  lotta.n.backstrom@fazer.com .

Arbetstider och omfattning
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-11-03
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2036169

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: