Restaurangchef med stort hjärta till Romme Alpin
Romme Alpin Aktiebolag / Chefsjobb / Borlänge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Borlänge,
Falun,
Gagnef,
Säter,
Leksand eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Romme Alpin Aktiebolag i Borlänge Är du en tydlig ledare med passion för service och värdskap? Bär du på en längtan att göra skillnad, att beröra och lämna positiva avtryck? Då är du rätt person för oss!Vi är Romme Alpin, en familjeägd skidanläggning strax utanför Borlänge i Södra Dalarna. Vi är den mest besökta anläggningen utanför fjällvärlden med 350 000 gäster den senaste säsongen.Under högsäsong arbetar närmare 600 personer hos oss, varav hälften inom vår restaurang- och hotellverksamhet.Sju restauranger och fem barer möter våra gästers behov av mat och dryck. Från snabb brickservering till stämningsfulla fondueaftnar och dignande julbord. Från välkomponerade A la Carte-måltider till temasatta bufféer.Romme Alpins Ski Lodge är idag Dalarnas största med 700 bäddar. Där i centrum för vår anläggning ligger också den stora Lodgerestaurangen med plats för 700 gästande skidåkare.Vi tror starkt på matens betydelse för helhetsupplevelsen av Romme Alpin!Näringsrika måltider baserade på svenska råvaror, lagade från grunden och med fokus på hälsa, livsstil och hållbarhet. Måltider som lämnar bestående intryck, serverade med passion och en önskan att alltid sätta gästens välbefinnande i centrum.Vårt arbete med att utveckla maten vid Romme Alpin drivs av vår kökschef med Fredrik Eriksson (restaurang Nationalmuseum, Långbro Värdshus) som gastronomisk rådgivare.Vi söker Restaurangchef till vår stora Lodgerestaurang. En ledare som ser medarbetarna som sin främsta tillgång och som med glimten i ögat motiverar och inspirerar andra till goda resultat. En engagerad och socialt säker ledare, som tillsammans med sitt team sätter gästens måltidsupplevelse i centrum.En nyfiken ledare med ett intresse av att utmana, utveckla och förbättra.En ledare som älskar pulsen och energin i restaurangmiljön och som bär på en kärlek för mat, dryck och värdskap.En tydlig ledare. Trygg, prestigelös och lätt att samarbeta med, som gärna hoppar in i driften om det behövs.En driven ledare med stark personlighet, bra på att improvisera när det krävs och som kan uttrycka sig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.Ditt ansvarsområde innefattar bland annat att Du:Rekryterar, utbildar och arbetsleder ett 40-tal säsongsanställda.Bemannar och schemalägger driften i bar och restaurang.Skapar en positiv arbetsmiljö och effektiva rutiner Med fokus på service och värdskap coachar och motiverar din personal.Ansvarar för inköp, beställningar, vinlistor och dryckesmenyer.Ansvarar för budget och uppföljningar av ekonomiska och kvalitativa mål.Har ett nära samarbete med kökschef och receptionschef.Ingår i affärsområdets ledningsgrupp.Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du arbetar mest intensivt före och under vintersäsongen och mindre mellan säsongerna.Lär känna oss bättre via våra sociala kanaler och på
www.rommealpin.se.Vid frågor om tjänsten kontakta affärsområdeschef Anders Melander.
anders.melander@rommealpin.se, tfn. 0734-03 13 35.Vi intervjuar löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat. Välkommen med din ansökan till
www.rommealpin.se/sv/sokjobbhosossVi ser fram emot att höra av dig!
Publiceringsdatum2019-06-19Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-08-30
Ange följande referens när du ansöker: Restaurangchef
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagROMME ALPIN AKTIEBOLAG
KontorsadressKOPPSLAHYTTAN 111
Jobbnummer 4836209
Observera att sista ansökningsdag har passerat.