Restaurangchef Cottino's Skafferi
Cottino's Skafferi AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cottino's Skafferi AB i Stockholm,
Järfälla eller i
hela Sverige Vi på Cottino's skafferi söker restaurangchef inför hösten.
Cottino's Skafferi är ett familjeföretag som drivs av mig Johan Cottino & min sambo Andrea Norell.
Utöver restaurangen har vi en delikatessdisk och köttbutik. Vi serverar middag; onsdag, torsdag och fredag, då är våra öppettider 14.00-22.00 (köket stänger 21.00) delin öppnar 14.00 och restaurangen 16.00. På lördagar och söndagar har vi brunsch från 11.00 till 15.00 och middag från 16.00-22.00 (köket stänger 21.00)
Vi är en familjär krog där alla är välkomna och vi är stolta över att såväl nyblivna föräldrar, singlar, pensionärer, människor mitt i karriären och en och annan hund är gäster som trivs hos oss. Majoriteten är stammisar som kommer tillbaka för att de gillar den vällagade maten och den personliga service de får hos oss.
Vi söker dig som har mer än 5 års erfarenhet av branschen. Du gillar att rekommendera ett bra vin eller en förrätt till våra gäster. Du är tillmötesgående där service är en självklarhet för dig. Har ett gott ordningssinne och gillar att ta egna initiativ. Du bidrar med positiv energi till både gäster och kolleger. Vi värdesätter teamet på vår arbetsplats och hjälps åt där det behövs. Köket jobbar så långt det går med hållbart tänk, främst med att köpa in hela djur och förädla dessa till något för både deli och restaurang. Vi köper in produkterna från bönder som har en dokumenterat bra och sund djurhållning. Och främst närproducerat.
Vi hoppas att du som söker till oss är trygg och självgående i din roll och att du är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter såsom att expediera gäster i vår ost- och charkdisk. Och att hela tiden utvecklas inom både mat och dryck.
Hoppas vi hittar dig som vill vara med och bidra till en riktig härlig mat- och restaurangupplevelse i Bromma, Islandstorget.
Vi vill gärna att du uppfyller följande krav: Grundläggande barista, öl, vin och barkunskaper. Kassavana och försäljning över manuell disk är meriterande (men ej ett måste) Körkort är ett plus. Som ansvarig för restaurangen ingår även schemaläggning, inköp av dryck och annat, leverantörsutveckling där ett nära samarbete med leverantörer inom dryck är en viktig del i vårt koncept. Vi är ett litet företag där även restaurangansvarig är schemalagd och jobbar på golvet med allt det ansvar som det innebär.
Kolla in vår hemsida
www.cottinosskafferi.se eller instagramkonto "cottinosskafferi" för att få en egen uppfattning om vilka vi är.
Vi planerar att börja med lunch senare i höst då kommer arbetstiderna att ändras.
Arbetstiderna är baserade på nuvarande öppettider:
Måndag-Tisdag Stängt
Onsdag-Fredag 14.00-22.00
Lördag-Söndag 11.00-22.00
i söker dig som har mer än 5 års erfarenhet av branschen. Du gillar att rekommendera ett bra vin eller en förrätt till våra gäster. Du är tillmötesgående där service är en självklarhet för dig. Har ett gott ordningssinne och gillar att ta egna initiativ. Du bidrar med positiv energi till både gäster och kolleger. Vi värdesätter teamet på vår arbetsplats och hjälps åt där det behövs. Köket jobbar så långt det går med hållbart tänk, främst med att köpa in hela djur och förädla dessa till något för både deli och restaurang. Vi köper in produkterna från bönder som har en dokumenterat bra och sund djurhållning. Och främst närproducerat.
Vi hoppas att du som söker till oss är trygg och självgående i din roll och att du är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter såsom att expediera gäster i vår ost- och charkdisk. Och att hela tiden utvecklas inom både mat och dryck.
Hoppas vi hittar dig som vill vara med och bidra till en riktig härlig mat- och restaurangupplevelse i Bromma, Islandstorget.
Vi vill gärna att du uppfyller följande krav: Grundläggande barista, öl, vin och barkunskaper. Kassavana och försäljning över manuell disk är meriterande (men ej ett måste) Körkort är ett plus. Som ansvarig för restaurangen ingår även schemaläggning, inköp av dryck och annat, leverantörsutveckling där ett nära samarbete med leverantörer inom dryck är en viktig del i vårt koncept. Vi är ett litet företag där även restaurangansvarig är schemalagd och jobbar på golvet med allt det ansvar som det innebär.
Vi är en familjär krog där alla är välkomna och vi är stolta över att såväl nyblivna föräldrar, singlar, pensionärer, människor mitt i karriären och en och annan hund är gäster som trivs hos oss. Majoriteten är stammisar som kommer tillbaka för att de gillar den vällagade maten och den personliga service de får hos oss.
Vi söker dig som har mer än 5 års erfarenhet av branschen. Du gillar att rekommendera ett bra vin eller en förrätt till våra gäster. Du är tillmötesgående där service är en självklarhet för dig. Har ett gott ordningssinne och gillar att ta egna initiativ. Du bidrar med positiv energi till både gäster och kolleger. Vi värdesätter teamet på vår arbetsplats och hjälps åt där det behövs. Köket jobbar så långt det går med hållbart tänk, främst med att köpa in hela djur och förädla dessa till något för både deli och restaurang. Vi köper in produkterna från bönder som har en dokumenterat bra och sund djurhållning. Och främs närproducerat.
Publiceringsdatum2018-09-23Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-10-23
FöretagCottino's Skafferi AB
AdressCottino's Skafferi AB
Bergslagsvägen 268
16853 BROMMA
KontorsadressBergslagsvägen 268
Jobbnummer 4362483
Observera att sista ansökningsdag har passerat.