Restaurang Kabyssen söker kock.
Fazer Food Services AB, Restaurang Kabyssen / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB, Restaurang Kabyssen i Göteborg Fazer-koncernen och Fazer Food Services
Familjeföretaget Fazer grundades 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Idag har Fazer affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster och bageri- och konfektyrprodukter (Fazer Bageri & Konfektyr). Kända varumärken är bl.a. Dumle, Geisha och Skogaholm. Koncernens omsättning år 2010 var över 1,5 miljarder euro, anställda 16 500, varav 3 400 i Sverige. Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. I Sverige serverar Fazer Food Services närmare 80 000 måltider dagligen, de flesta under varumärket Amica. Våra cirka 220 enheter finns på företag, skolor och universitet samt inom äldrevården och vi är cirka 1600 anställda. I oktober 2012 tävlar Fazer Culinary Team i matolympiaden i Erfurt. Läs mer på
www.fazer.se.Restaurang Kabyssen ligger i Lundbyområdet och är en restaurang för Volvo Pentas anställda. Restaurangen serverar ca 550 gäster och har även affärslunch och catering.
Restaurang Kabyssen ingår i en restauranggrupp om tre restauranger. Gruppen leds av en restauranggruppschef som har det yttersta ansvaret.
Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens kökschef vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
Som person är du flexibel, noggrann och punktlig.
Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande.
Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt.
Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Och du har datavana.
Publiceringsdatum2012-03-15Dina arbetsuppgifter• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
40 tim/vecka, måndag-fredag Tillträde enligt överenskommelse
ErsättningFast lön
Kollektivavtal med HRF finns
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-03-30
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Ange följande referens när du ansöker: Kock Kabyssen
Ansökan kan skickas till e-postadress:
rest.kabyssen@amica.seKontaktAnita Zippert, Restaurangchef, 031-779 22 51
Patrik Kristiansson, Köksmästare, 031-779 22 51
Facklig kontaktMargareta Granda-Berg, 0703-29 81 12, 08-480 72 81
FöretagFazer Food Services AB, Restaurang Kabyssen
AdressFazer Food Services AB, Restaurang Kabyssen
Box 480 62
41822 Göteborg
KontorsadressVolvo Penta
Jobbnummer 1187381
Observera att sista ansökningsdag har passerat.