Pizza och Grillkock till Mellbystrand
Staffpool AB / Kockjobb / Laholm
2021-06-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Pizza och Grillkock till Mellbystrand" (publicerad 2024-02-11) ⬅️
Visa alla kockjobb i Laholm,
Båstad,
Halmstad,
Örkelljunga,
Ängelholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Staffpool AB i Laholm,
Halmstad,
Gotland,
Stockholm,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Publiceringsdatum2021-06-16Om tjänstenStaffpool har fått i uppdrag att rekrytera medarbetare till en sommarrestaurang i Mellbystrand. Tjänsten är säsong med start 24 Juni till 8 Augusti, Staffpool ansvarar för hela rekryteringsprocessen med anställning sker direkt av restaurangen.
KvalifikationerDu som söker tjänsten har utbildning eller erfarenhet som Pizzabagare och Grillkock, du behärskar såväl pizza bakning som grill, maträtter som serveras är Pizza, Burgare, Nachos m.m.
Tjänsten avser arbete båda dag, kvällar och helger, tjänsten är heltid under sommarsäsongen.
Du är en arbetsam person som gillar ordning och reda, kunna jobba när det är högt tempo och kunna sysselsätta dig själv vid lågt tempo.
Har du enklare kunskaper i bar och servering är det ett extra plus i kanten.
Vi ser gärna att du bor i närheten eller i Mellbystrand då boende inte går att ordna.
Om arbetsgivaren
StaffPool AB är ett företag med verksamhet bemanning, konsultering och rekrytering inom hotell, restaurang och evenemang. Vi tillhandhåller personal/konsulter inom områden såsom matsal, bar, kök, disk, garderober, värdar/värdinnor, mässor m.m.
Hur du ansöker
Du söker denna tjänst via denna CV databas.
Vid frågor kan du kontakta oss på eller på e-post
martin@staff-pool.seVaraktighet, arbetstid
24 Juni - 8 Augusti Säsong
ErsättningTimlön/Månadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-06-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagStaffpool AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Staffpool AB (org.nr 559108-0097)
Jobbnummer 5812595
Observera att sista ansökningsdag har passerat.