Lunch hovmästare/hovmästarinna
Restaurang B.A.R / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang B.A.R i Stockholm Du är alltid en förebild för övrig personal oavsett vilken arbetsuppgift du har för dagen.
Din huvuduppgift är att LEDA arbetet, inspirera och instruera övrig personal att följa de ramar som B.A.R. har - Tillgänglighet, Hög servicenivå och Bra Bemötande
Du kommer vara en av restaurangchefens assistenter som tillsammans med kvällshov skall arbeta för restaurangens bästa och utveckla personal, öka merförsäljningen, göra effektiva scheman och all planering kring driften.
Dina främsta ansvarsområden/arbetsuppgifter kommer att vara:
• Ansvar för att alla gäster som besöker B.A.R. lämnar krogen nöjda
• Leder arbetet i matsalen samt genomgång och information om dagensmeny
• Ansvarar för mail, bokningar och PM
• Arbetar aktivt för att utbilda samt utveckla personalen
• Ansvar för Personalekonomi och personalplanering
• Elev- & Praktikantansvar
• Kassa ansvar & Rapportering
• Ambassadör för restaurangen
Som arbetserfarenhet ser vi att du:
• Har minst 3 års erfarenhet som hovmästare och a la carte servering
• Har ett ekonomiskt tänk och erfarenhet för att få god ekonomi i matsalen
• Är en van arbetsledare och god förebild för personalen
• God datavana i Officepaketet samt restaurang-kassasystem
• Kan sälja in mat & dryck till större sällskap som besöker oss
Merit är om du:
• Har arbetat i Trivec (kassasystem), Bookatable (bokningssytem) & Caspeco (tidrapportering)
Att du som person:
• Har ett kreativt tänk och ett genuint intresse av att kombinera mat och dryck.
• Alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet
• Arbetar snabbt och metodiskt och är stresstålig
• Har blicken högt för att se helheten i matsalen och alltid har gästen i fokus
• Har ett tydligt ledarskap och kan styra teamet emot och nå uppsatta mål
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
B.A.R. drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
B.A.R är en havsgrill på Blasieholmen och konceptet är att du som gäst väljer din egen färska fisk, skaldjur eller kött från vår Saluhall med goda rekommendationer från våra kockar. Servisen kan sedan guida dig till rätt val av säsongens grönsaker och tillbehör.
Låter det som en arbetsplats för dig? Läs vidare och känn efter om du har de kunskaper vi efterfrågar och sänd din ansökan idag!
Varaktighet, arbetstid
Anställning: Tillsvidare 100% med tillträde i augusti Schema: vardagar dagtid och eventuella helgdagar som infaller en röd dag enligt schema, kan förekomma eventuellt någon kväll enligt schema Senast ansökningsdag: 10/5 2017
Publiceringsdatum2017-04-10ErsättningLön: Enligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-05-10
Ange följande referens när du ansöker: LunchHov
KontaktBitte Norlén
hr@luxrestauranger.seFöretagRestaurang B.A.R
AdressRestaurang B.A.R
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm
KontorsadressBlasieholmsgatan 4A
Jobbnummer 3431335
Observera att sista ansökningsdag har passerat.