Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Souschef till Saluhallen
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
2023-12-29
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den aktuella platsannonsen "Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Souschef till Saluhallen" (sökbar t.o.m. 2025-01-15) ⬅️
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Liseberg Grand Curiosa Hotel skapar tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana (öppnar 2024) en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!
Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.
Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som dig. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster - och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.
Till vår restaurang Saluhallen behöver vi en souschef till vårt köksteam. Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?
Publiceringsdatum2023-12-29Dina arbetsuppgifterSouschefens främsta uppgift är att fungera som Head chefs högra hand. Vid Head chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Som souschef kommer du att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar.
Med ditt intresse och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.
Restaurang Saluhallen
På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.
Dina personliga egenskaperFör att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!
AnställningsvillkorTjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Saluhallens Head Chef Stefan Babic, telefon 031-766 72 66 eller F&B Manager Saluhallen Joanna Haryana, telefon 031-766 70 68.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 28 januari. Välkommen att söka!
Ersättning Fast lön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-01-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2023/286".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Liseberg AB (org.nr 556023-6811)
Jobbnummer 8358923
Observera att sista ansökningsdag har passerat.