Kvalitetschef med fokus på livsmedelssäkerhet och hållbarhet
Fällmans Kött AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fällmans Kött AB i Stockholm Vill du jobba på ett företag som värdesätter hållbarhet och förstår vad hög kvalitet innebär? Då kan detta vara företaget för dig! Grönsakshallen Sorunda, Fällmans Kött och Fiskhallen är dotterbolag inom Martin & Serverakoncernen. Vi är Sveriges främsta grossister på frukt & grönt, kött & chark respektive sjömat. Vi vill vara en positiv förändringskraft i samhället där vi verkar i och eftersträvar hållbarhet i alla led. Vi söker nu en kvalitetschef med spets inom livsmedelssäkerhet, kvalitet och hållbarhet som ser en utmaning i att hjälpa oss att bli ännu bättre, som förstår att ju högre kvalitet vi har i det vi gör och ju mer vi kan bidra till en hållbar utveckling, desto nöjdare kunder får vi.
Bland våra kunder finns de mest kräsna krögare som Sverige kan presentera. Vi tar oss an uppdraget att överträffa kundernas förväntningar vilket ställer höga krav på vår prestation och organisation. Kraven på spårbarhet, certifieringar, hållbara produkter och förpackningar blir allt högre. För oss är det en självklarhet att ta ansvar för vår jord och alla varelser vi delar den med. Vi vill att du med ditt engagemang förmedlar denna kunskap till oss andra, förklarar nyttan med lagar och motivera oss att också vilja vara delaktiga i denna viktiga utveckling.
Vi söker dig som ser varuleveransen till kund som viktigast av allt och vi brinner för att ge våra kära kunder det absolut bästa som de är värda. Detta brukar leda till ett fortsatt gott samarbete, och på så sätt vill vi att vår verksamhet ska fortsätter i all evig hållbar framtid!
Du ansvarar för att driva och utveckla vårt livsmedelssäkerhets- kvalitets- och hållbarhetsarbete. Vi är en familjär och flexibel organisation och tillsammans med en medarbetare kommer du att arbeta nära verksamheten. Uppgifter som ingår i ditt arbete är att skapa och uppdatera manualer, ta fram statistik, följa upp livsmedelssäkerhets-, kvalitets- och hållbarhetsmål, genomföra riskbedömningar, bevaka lagändringar och informera om lagar som berör verksamheten. Du genomför också internrevisioner, samordnar externa revisioner och tar fram material till och hålla i interna utbildningar inom livsmedelssäkerhet och hållbarhet för personal och chefer. Du arbetar även med sociala och miljörelaterade frågor kopplade till produkt och leverantör, t ex olika sociala och ekologiska produktmärkningar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.
Vem är du?
Om du har läst annonsen så här långt så har du förhoppningsvis fått en hyfsad bild av vem vi söker, men lite mer konkret kan nämnas att:
• du har livsmedelskompetens. Då menar vi inte bara att du klarar av att följa ett recept och göra en måltid, utan du har jobbat med livsmedelssäkerhets- och kvalitetsarbete.
• har en relevant högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot livsmedel.
• du har erfarenhet av att genomföra revisioner, samt kunskap om miljömärkningar och certifieringar.
• du har god erfarenhet av arbete med livsmedelsproduktion.
• du har erfarenhet från vår bransch. Vi tror att även vi har mer att lära av andra och därför är det en fördel om du jobbat inom grossistledet med livsmedel.
• du har erfarenhet av arbete med processförbättringar.
• du gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig, utan du lyssnar in och fångar verksamhetens behov och ser hur man på ett bra sätt strukturerar för att göra dagen lite bättre.
• du har båda fötterna på jorden. Hos oss har många medarbetare till och med händerna i myllan när så krävs, så vi vill att du också är sugen på att hugga i.
• du har ledarerfarenhet och är bra på att engagera och motivera andra. Som de produkter vi levererar vet du att även vi människor behöver näring och solsken för att kunna växa och nå sin fulla potential!
• du har goda kunskaper i svenska då en viktig uppgift i jobbet är att skriva rutiner och instruktioner till vårt ledningssystem.
• du har goda kunskaper i engelska för att kunna förstå och översätta olika dokument kopplat till olika certifieringar.
• du är en person som inte ger upp, även om det ibland blåser motvind. Du vet att förändringar tar tid och du triggas av att nå de mål vi sätter upp.
Vad kan ni erbjuda mig?
• ett självständigt arbete där du kan påverka utvecklingen för att skapa framtidens hållbara meny för våra kunder.
• stöd från vårt moderbolags avdelning för Hållbar utveckling och Kvalitet
• en handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation med korta beslutsvägar.
• en arbetsplats i moderna lokaler i Västberga. Vi har även verksamhet i Göteborg, Hässleholm, Nyköping och Mora, så ibland kommer du att få resa runt i landet.
• ett gäng matnördar till kollegor som älskar att prata om allt ifrån nyöppnade restauranger, vilken citrusfrukt som är den absolut godaste just nu till en nyupptäckt proteinform på marknaden. Då och då kikar även våra kunder in för att provlaga mat i vårt provkök.
• ett arbete i bolag med starka varumärken med mycket stolthet.
• det som du i övrigt kan tänkas behöva som tjänstepension, friskvårdsbidrag, subventionerad massage på jobbet, frukostmacka, färsk frukt på jobbet, nytt och fräscht gym samt möjlighet att köpa hem våra fantastiska produkter till bra pris.
Klart jag är intresserad!
Kontakta HR-chef Anna Havsbris på 070-311 04 34 om du har frågor.
Ansök senast 2020-05-17
Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2020-04-16ErsättningEnligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-05-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFällmans Kött AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Fällmans Kött AB (org.nr 556567-2606)
Arbetsplats Fällmans Kött
Jobbnummer 5191540
Observera att sista ansökningsdag har passerat.