Köksmästare till Vemdalsfjällen

Bräjks matbar AB / Kockjobb / Härjedalen
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Härjedalen, Älvdalen, Orsa, Mora, Malung-Sälen eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Bräjks matbar AB i Härjedalen, Berg eller i hela Sverige

Bräjks matbar i Björnrike, Vemdalen, söker nu en ny köksmästare som kan ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla Bräjks tillsammans med oss.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från köksarbete och som har jobbat i en ledande position i köket tidigare. Som person är du positiv, ödmjuk, ansvarstagande och trygg. Det är viktigt för oss att du är en teamplayer då vi alla hjälps åt med det som behöver göras för att leverera en grym gästupplevelse. Du kommer att jobba i nära samarbete med sous chef, restaurangchef och ägare för att tillsammans fortsätta utveckla Bräjks. Tjänsten kan vara en säsongsanställning okt - april, men vi erbjuder också tillsvidareanställning. Så om du älskar fjällen och vill flytta hit, ta chansen.
Dina ansvarsområden:
rekrytering/introduktion
menyer
rutiner
HACCP
beställningar
schema
personalansvar
ekonomi/kostnadskalkyler

Ägare och nuvarande sous chef kommer att finnas på plats för att stötta dig i uppstartsarbetet. Vi erbjuder också ledarskapsutbildning till samtliga i ledningsgruppen regelbundet. Vi är en mindre arbetsplats där du kommer att leda arbetet för 6 kockar i ett tajt team.
Tidigare erfarenhet av beställningar, visst administrativt arbete såsom kostnadskalkyler och schemaläggning är ett stort plus. Verksamheten är väl inarbetad och etablerad men i ständig utveckling.
Vi ser helst att tjänsten tillsätts snarast för att kunna utnyttja resterande vinterveckor till att lägga en god grund inför nästa vinter. Vid intresse hör därför av dig inom kort för att få mer info om hur vi jobbar och vad vi söker!
Boende finns och lön sätts efter överenskommelse. Kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv. finns såklart, vi är anslutna till både HRF och Visita.
OM BRÄJKS
Bräjks ligger mitt i skidbacken i Björnrike och har öppet alla dagar i veckan med en välbesökt lunch och after ski med livemusik. 4-5 dagar i veckan har vi också kvällsöppet och då serveras vår á la carte samt populära fondue. Vi har ca 120 platser inomhus och ca 300 platser ute på solverandan mot skidbacken. Vi jobbar med lokala och/eller ekologiska råvaror och vi lagar all mat från grunden. Kan vi köpa lokalt så gör vi det och kan vi förädla råvaran själv så gör vi det. Hela kossor till hamburgare, fisk som vi röker själva i rökskåpet och viltkött röks och torkas under hösten. För att passa hos oss måste du älska matlagning från grunden! Vi arbetar också aktivt för att minimera matsvinn i den dagliga verksamheten. Halvfabrikat existerar inte hos oss utan här är det matlagning som gäller.

MVH
Joel Sjelin

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-03-18
E-post: jobb@brajks.se

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Köksmästare".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Bräjks matbar AB (org.nr 559125-6747)
Björnrike Terrassvägen 40 (visa karta)
846 94  VEMDALEN

Kontakt
Ägare
Joel Sjelin
info@brajks.se
0735-036344

Jobbnummer
7455527

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Bräjks matbar AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Bräjks matbar AB: