Köksmästare till Tyrol
Gröna Lund / Kockjobb / Stockholm
2016-11-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksmästare till Tyrol" (publicerad 2016-12-16) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm,
Norrköping eller i
hela Sverige Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2015 hade Gröna Lund ca 1300 anställda under säsong och besöktes av ca 1,4 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.
Som Köksmästare på Tyrol ansvarar du för kökets leverans mot gäst genom att vara en viktig resurs i köket. I Tyrol ingår vårt nya koncept Mamma Mia! The Party, som är en sprakande show med Björn Ulvaeus som exekutiv producent. Runt jul förvandlas den grekiska tavernan till Tyrols Vilda Julbord. Sedan 1983 har vi dukat upp vårat 35 meter långa julbord med ett hundratal olika smakupplevelser där majoriteten av maten är hemmagjord i Tyrols kök och där de vilda råvarorna kommer från de lappländska landskapen i norr.
Som Köksmästare hos oss arbetar du för att medarbetarna trivs och utvecklas. I tjänsten ingår även arbete med allt ifrån beställningar och konteringar av fakturor till daglig arbetsledning, tidrapportering och bemanningsplanering.
Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som köksmästare eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och trivs i en ansvarstagande roll.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Arbetstiden är varierande.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gröna Lunds kökschef Samuel Cabrera,
samuel.cabrera@gronalund.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Caroline Lidholm,
caroline.lidholm@parksandresorts.com.
Varmt välkommen in med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2016-11-16ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-12-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
rekrytering@parksandresorts.comFöretagGröna Lund
AdressGröna Lund
Lilla Allmänna Gränd 9, Stockholm
11521 Stockholm
KontorsadressLilla Allmänna Gränd 9, Stockholm
Jobbnummer 3164022
Observera att sista ansökningsdag har passerat.