Köksmästare Mersmak
Mersmak i Örebro AB / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Mersmak i Örebro AB i Örebro Restaurang Mersmak är en välrenommerad verksamhet som i nulägt serverar/levererar ca 2500 portioner dagligen, utöver våra gäster i lunchrestaurangen så levererar vi måltider till skolor, kommunen, cateringuppdrag. Då vår mission är att skapa smakupplevelse lagar vi det mesta från grunden.
Idag jobbar vi alltid för morgondagen! Varje dag arbetar vi för att ge gästen det lilla extra i både smak och upplevelse. Redan första steget innanför dörren ska vår mat smaka bra.
Vi söker nu en driven och erfaren köksmästare som tillsammans med vårt team vill vidareutveckla verksamheten, skapa hållbara rutiner. Leda din köksbrigad genom att vara en föregångsman. Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Du kommer att leda och fördela arbetet för varmkök, kallkök, salladsberedning och catering.
Du kommer att arbeta nära restaurangchefen för att vidareutveckla verksamheten och nå våra gemensamma mål.
Våra förväntningar på dig:
Du har flera års erfarenhet som köksmästare, gärna lunchmatlagning i stor skala, cateringuppdrag, samt bör ha erfarenhet av cook chill matlagning Du har utbildning från restaurangskolan eller likvärdigt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även mycket god datavana. Meriterande om du har tidigare erfarenheter av att jobba med kostdatasystem såsom AIVO, Maschie, eller Matilda
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har stor förmåga att peppa dina medarbetare. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av måltidsutbudet och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är flexibel, noggrann och utåtriktad. Du är serviceinriktad, trivs att arbeta i team och är ansvarstagande. Egenkontroll och HACCP är en självklarhet för dig.
Publiceringsdatum2014-09-02Dina arbetsuppgifter• Leda den daglig produktionen för lunchrestaurangen/skolmaten/cateringuppdragen
• Menyplanering tillsammans med övriga kockar
• Huvudansvar för inköp
• Schemaläggning
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontrollen
• Personalansvar för daglig verksamhet tillsammans med restaurangchefen
Arbetstid: 40 tim/vecka, dagtid måndag-fredag, viss kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.
Vill du veta mer? Kontakta Allan Kock 070-275 44 42. E-post
allan.kock@nordrest.seIntervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Sista ansökningsdag är: 2014-09-14
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Arbetstid: 40 tim/vecka, dagtid måndag-fredag, viss kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-09-14
KontaktAllan Kock 070-275 44 42
allan.kock@nordrest.seFöretagMersmak i Örebro AB
AdressMersmak i Örebro AB
Box 1222
70112 ÖREBRO
KontorsadressBettorpsgatan 10, 70369 Örebro
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 019-250438
Faxnummer: 019-250438
Jobbnummer 1982997
Observera att sista ansökningsdag har passerat.