Köksmästare
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
2025-10-15
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!
Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong.
Du är en i gänget
Som köksmästare frukost ansvarar du för att frukosten håller högsta kvalitet.
Du leder teamet i köket varje morgon och ser till att gästerna får en smakrik, välorganiserad och glädjefylld start på dagen. Tillsammans med områdeschefen utvecklar du frukostutbudet och säkerställer att allt flyter på smidigt - från råvaror till presentation.
Så ser en vanlig dag ut:
Dagens to-do: skapa magi. Detta gör du genom att:
- Leda och fördela arbetet i köket med fokus på kvalitet, service och arbetsglädje
- Säkerställa att gästen får en frukostupplevelse av högsta klass
- Arbeta aktivt med utveckling av matkoncept, rutiner och arbetsmiljö
- Samarbeta med områdeschefen för att förbättra verksamheten
- Bidra till en inkluderande, välkomnande och glädjefylld arbetsplats
Under högsäsong serverar vi upp till 2000 gäster - här gäller det att ha både tempo och teamkänsla!
Passar vi ihop?
Hos oss på Liseberg är ensam inte stark - att sätta kollegor och gäster i första rummet är en självklarhet. Vi söker dig som delar våra värdeord: omtanke, kreativitet, säkerhet, kvalitet och glädje - och som vill vara med och skapa Liseberg.
Har du vad som krävs för åkturen?
- - Operativt ansvar för köksdriften, inklusive delegering till souschef och stöd till gästnära personal
- Ledarskap och samarbete, inklusive deltagande i introduktion, bemanning och kompetensbedömning
- Kvalitet och säkerhet, med fokus på livsmedelssäkerhet (HACCP), arbetsmiljö och efterlevnad av lagar och direktiv
- Ekonomi och utveckling, med ansvar för inköp, lager, kostnadskontroll, menyutveckling och effektivisering
- Kommunikation och representation, inklusive deltagande i möten och samarbete med andra avdelningar
- Du är en förebild i köket och arbetar aktivt för att Lisebergs värdegrund och strategiska mål genomsyrar verksamheten.
Bra att veta
- Anställningsform: Tillsvidareanställning
- Omfattning: Heltid
- Tillträde: Enligt överenskommelse
- Arbetstid: Följer verksamhetens behov - Innebär arbete på både vardagar och helger
- Avvikande öppettider kan förekomma
- Kollektivavtal: Tjänsten omfattas av Unionens avtalsområde
Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Har du frågor?
Kontakta gärna Områdeschef Johannah Borg: mailto:
johannah.borg@liseberg.seLäs mer om vårt varumärke och oss som arbetsgivare på:
https://liseberg.varbi.com/center/tool/position/853296/edit/tab:1/liseberg.seTa första steget och skicka in din ansökan!
Vi ser varmt fram emot att höra från dig.
Ersättning Fast
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-10-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2025/146".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Liseberg AB (org.nr 556023-6811)
Arbetsplats Liseberg Grand Curiosa Hotel
Kontakt Johannah Borg
johannah.borg@liseberg.se Jobbnummer 9558434