Kökschef
Experis Sverige Huvudkontor / Kockjobb / Luleå
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Luleå,
Boden,
Piteå,
Kalix,
Älvsbyn eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Experis Sverige Huvudkontor i Luleå,
Boden,
Piteå,
Haparanda,
Skellefteå eller i
hela Sverige Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister - via konsultverksamhet,
rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.
Kårhusrestaurangen i Luleå AB ägs av studentkårerna vid Luleå tekniska universitet. Personalen består av 350 ideellt arbetande studenter indelade i arbetslag och Bolagets omsättning är drygt 11 miljoner kronor. Kårhusrestaurangen har fullständiga rättigheter och är Norrbottens största nöjesetablissemang med varierande verksamhet som bland annat lunchrestaurang, nattklubb, konferenser, middagar med upp till 800 sittande gäster och konsertkvällar med upp till 1560 besökare.
Läs mer på
www.stuk.nuVi söker nu en engagerad nyckelperson till vår ledningsgrupp som kommer att få stort inflytande på vår framtida verksamhet.
Ansvar
Som kökschef ansvarar du för inköp, menyplanering, leda och delegera ansvar för dina medarbetare i kök och kallskänk. Du är underställd verksamhetschefen men redovisar direkt till styrelsen när det gäller dina ansvarsområden.
Publiceringsdatum2014-06-26Dina arbetsuppgifterHelhetsansvar för verksamheten beträffande lunch, cateringar, affärslunch och a' la carte.
Arbetsledning och utbildning av kökspersonalen.
Ansvara för att lagar och säkerhetsföreskrifter följs, kvalitetssäkring av livsmedelshanteringen samt att verksamheten har ett egenkontrollprogram som följs och uppdateras
Inköp och inventering av livsmedel.
Ansvara för att löpande se över att priser följer fastslagna bruttovinster samt att vid inköp beakta eventuella erbjudanden eller annat som är ekonomiskt fördelaktigt för bolaget.
Kvalitetssäkring av all mat inkl cafevaror
Skriva offerter
Planera och lägga matmenyer.
Vem är du?
Vi förutsätter att du är utbildad kock eller att du har flerårig erfarenhet från à la carte eller lunchrestauranger. Erfarenhet av personalledning, inköp, kvalitétssäkring, lagstiftning och ekonomisk uppföljning är meriterande. Som person tror vi att du har passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Du har lätt för att samarbeta, har en god känsla för teamet samt inger förtroende när du säljer in dina idéer.
Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Kontaktperson/Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan eller via
www.experis.se Jobid 934567
Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men tjänsten kommer inte att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdagen är den 20 juli.
Har du ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, telefon 0920-247061 eller 070-3774891. E-postadress:
inger.sundgren@se.experis.comArbetstider och omfattning100% Enligt överenskommelse
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-07-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktInger Sundgren 0920-247061
FöretagExperis Sverige Huvudkontor
AdressExperis Sverige Huvudkontor
Klarabergsgatan 29
11181 Stockholm
KontorsadressKlarabergsgatan 29
Jobbnummer 1923556
Observera att sista ansökningsdag har passerat.