kockar
Grebys Restaurang AB / Kockjobb / Tanum
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Tanum,
Strömstad,
Munkedal,
Sotenäs,
Dals-Ed eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Grebys Restaurang AB i Tanum Grebys Skaldjursrestaurang & Röde Orm Bryggcafé som båda ligger på Grebbestadbryggan, är två av Norra Bohusläns mest kända restauranger. Vi har över 2000 besökare om dagen under högsäsong på samtliga av våra restauranger och det är vi stolta för!
Vi sätter en väldigt stor vikt på att hitta sveriges absolut bästa medarbetare för att serva alla våra gäster, som besöker Böstabo Bryggrestaurang, Böstebar, Sjösalen & Röde Orm, och även arbetar som ambassadörer för Grebbestad som turistort.
Till våra tjänster söker vi dig som är arbetsvillig, flexibel, glad och ansvarsfull. Du tycker det är roligt att tillsammans med likasinnade skapa en upplevelsrik vistelse för våra gäster, både barn och vuxna. Att jobba hos oss är ett minne för livet och du kommer att träffa många underbara människor.
Vi söker inför sommaren 2012 följande medarbetare som vill platsa i vårt sammansvetsade gäng!
• Kockar med minst 3 års arbetserfarenhet
• Diskare
• Diskplock
• Bar
• Serveringspersonal
Vi lägger en stor vikt på din personlighet och intresse av att sätta gästen i focus samt att du har en hög stresstollerans.
Maila din ansökan, tillsammans med en nytagen bild på dig själv till
mattias.lind@grebys.se , och du kommer att få svar innan den 15 mars 2012.
Välkommen med din ansökan!
OBS: Endast ansökan via e-post. Obs bifoga CV och foto
Publiceringsdatum2012-02-01Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
ErsättningRörlig lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-05-20
Ansökan kan skickas till e-postadress:
pierre.barath@grebys.seFöretagGREBYS RESTAURANG AB
AdressGREBYS RESTAURANG AB
BOX 4
45702 GREBBESTAD
KontorsadressSTRANDVÄGEN 1
GREBBESTAD
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0525-14000
E-postadress:
mattias.lind@grebys.se Jobbnummer 1145114
Observera att sista ansökningsdag har passerat.