Kock till Rosenbad

Sabis / Optikerjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla optikerjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

På Rosenbad serverar vi Sveriges regering, dess gäster och Regeringskansliets medarbetare. Verksamheten består av 4 delar. Lunchrestaurang, Rosenbads Gästmatsalar, Utrikesdepartementets Gästmatsalar och catering till Regeringskansliets olika kvarter. Dagligen serverar vi ca 400 lunchgäster, ca 10-80 luncher och middagar i gästmatsalarna och ca 300-800 cateringkuvert. Våra grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Som kock har du en nyckelroll på enheten. Vi är ett effektivt bemannat kökslag och vid behov hyr vi in förstärkning där vi har ett gott samarbete med bemanningsföretagen.

Tjänsten innebär daglig produktion av det varma till enhetens servering. Vi arbetar som ett kökslag med både det kalla och det varma men med tydliga ansvarsområden. Tjänsten innebär även att vara köksmästaren behjälplig vid planering av menyer och behovsbedömning av inköp och personal. Vi lagar all mat från grunden och i så stor utsträckning som möjligt med ekologiska och närproducerade råvaror. Enheten är KRAV-märkt.

Du har erfarenhet från liknande verksamhet med minst 5 års yrkeserfarenhet och behärskar kvalitativ produktion i större mängd. Du har arbetat med svenska klassiker och tycker om smakinfluenser från hela världen. Erfarenhet från "fine dining" är ett krav och erfarenhet från det kalla köket är meriterande. Du är duktig på att planera arbetet för hela veckan, är driven, kreativ, noggrann, positiv och lyhörd. Det är viktigt att du har gästen i fokus, håller en hög nivå, är smaksäker i det du lagar, förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.

Tillträde är tänkt till den 3 oktober. Vi arbetar i en miljö med hög säkerhetsklassning och vid anställning sker registerkontroll hos Säkerhetspolisen.

Arbetstiden är främst dagtid mån-fre kl. 7-16 och vissa kvällar i Gästmatsalarna. Normalläget tillåter att vi har stängt ca 5 veckor över sommaren, ca 2 veckor över jul, alla röda dagar och vissa klämdagar.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Daniel Stedt på telefon 08-405 41 43 eller e-post daniel.stedt@sabis.se

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Publiceringsdatum
2016-06-29

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-08-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
Box 6015
10231 Stockholm

Kontorsadress
Box 6015

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2930301

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: