Kock till OMW, Arlanda
Scandinavian Service Partner / Optikerjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandinavian Service Partner i Stockholm,
Sigtuna,
Uppsala,
Borås,
Ale eller i
hela Sverige SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.
<b>Kock till Brasserie & Bar, SSP Arlanda</b>
Vi söker kockar på deltid för extraanställning till vårt brasserie On My Way mitt i Sky City, Arlanda. Restaurangen erbjuder både hotellets gäster och resenärer på Arlanda Airport välkomponerad brasserieinspirerad mat. Med perfekt läge och avslappnad miljö är restaurangen utmärkt för en måltid innan flygresan eller innan ett mindre formellt affärsmöte.
För mer information om vår restaurang följ denna länk:
http://www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda/restauranger-och-barer och för mer information om hotellet:
http://www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda<b>Arbetsuppgifter: </b>
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Du är tillsammans med Souschef ansvarig för att den mat vi serverar håller högsta kvalitet! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Till din hjälp har du en rutinerad personalstyrka.
<b>Din personlighet.</b>
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalitet! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamheten, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten.
Du har inga problem med att arbeta skiftgång med varierande arbetstider, 0800-2330 veckans alla dagar.
Till följd av lagstiftning och säkerhetsregler vid arbete på flygplatsen krävs att du genomgår en registerkontroll av Transportstyrelsen samt säkerhetsprövning.
<b>För befattningen krävs:</b>
• relevant yrkesutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet
• att du behärskar Word och Excel
• viss kunskap i restaurangekonomi
• erfarenhet av arbete som Skiftledare eller 1:e kock är meriterande
• behärskar svenska i tal och skrift, alt. Engelska
Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.
SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling.
Varaktighet, arbetstid
Deltid Tillsvidare
Publiceringsdatum2018-09-26ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-10-26
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagScandinavian Service Partner
AdressScandinavian Service Partner
Box 67
19045 Stockholm/Arlanda
KontorsadressBox 67
Jobbnummer 4369063
Observera att sista ansökningsdag har passerat.