Kock söker till Lux dag för dag
Lux Dag för Dag / Optikerjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Lux Dag för Dag i Stockholm Vill du vara en del av ett av Sveriges bästa kök?
Viktigt är då att du har ett stort intresse av mat och är kreativ i dina tankar, eftersom alla är med och påverkar samt skapar menyerna på Lux. Vidare är det också bra att du har en hög lägsta nivå som alltid är noggrann men samtidigt prestigelös och smaksäker i allt det du tillagar. Man ska även förespråka ordning och reda. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsplatser, men det viktigaste är att passionen finns för yrket!
Lux Stockholm öppnade 2003 och har sedan 2004 haft en stjärna i Guide Michelin... Genom åren har vi fått många utmärkelser och legat högt upp på alla Sveriges restaurangguider.
Sedan september 2013 har vi bytt namn och koncept!
Lux Dag för Dag är det nu som gäller!
På Lux Dag för Dag styr råvarorna dagens meny! Varje dag skapar Henrik Norström med team en ny meny av de bästa lokala råvarorna för dagen. Vi samarbetar med handplockade producenter över hela Sverige men fokus ligger på Uppland, Sörmland och bördiga Mälardalen.
Hos Lux Dag för Dag får gästerna uppleva svenska råvaror när de är som bäst. Vi serverar plommon när de är som allra saftigast, bock när jaktlyckan varit god och fänkål när den nyss skördats. Menyn kommer därför att skifta från dag till dag och rätterna serveras enkelt presenterade. Stämningen är familjär och generös och det är lätt att bara slinka in. Jag vill att det ska vara okomplicerat och glädjefyllt att besöka oss på Lux Dag för Dag, säger Henrik Norström, Kreativ ledare.
Låter detta intressant?
Skicka då din ansökan med CV till :
andreas@luxdagfordag.se Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare.
För information besök gärna vår hemsida
www.luxdagfordag.seVill du vara en del av ett av Sveriges bästa kök?
Viktigt är då att du har ett stort intresse av mat och är kreativ i dina tankar, eftersom alla är med och påverkar samt skapar menyerna på Lux. Vidare är det också bra att du har en hög lägsta nivå som alltid är noggrann men samtidigt prestigelös och smaksäker i allt det du tillagar. Man ska även förespråka ordning och reda. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsplatser, men det viktigaste är att passionen finns för yrket!
Lux Stockholm öppnade 2003 och har sedan 2004 haft en stjärna i Guide Michelin... Genom åren har vi fått många utmärkelser och legat högt upp på alla Sveriges restaurangguider.
Sedan september 2013 har vi bytt namn och koncept!
Lux Dag för Dag är det nu som gäller!
På Lux Dag för Dag styr råvarorna dagens meny! Varje dag skapar Henrik Norström med team en ny meny av de bästa lokala råvarorna för dagen. Vi samarbetar med handplockade producenter över hela Sverige men fokus ligger på Uppland, Sörmland och bördiga Mälardalen.
Hos Lux Dag för Dag får gästerna uppleva svenska råvaror när de är som bäst. Vi serverar plommon när de är som allra saftigast, bock när jaktlyckan varit god och fänkål när den nyss skördats. Menyn kommer därför att skifta från dag till dag och rätterna serveras enkelt presenterade. Stämningen är familjär och generös och det är lätt att bara slinka in. Jag vill att det ska vara okomplicerat och glädjefyllt att besöka oss på Lux Dag för Dag, säger Henrik Norström, Kreativ ledare.
Låter detta intressant?
Skicka då din ansökan med CV till :
andreas@luxdagfordag.seFör information besök gärna vår hemsida
www.luxdagfordag.seLevande, råvarustyrd bistro med höga krav och avslappnad stämning.
Publiceringsdatum2017-04-12Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-05-12
FöretagLux Dag för Dag
AdressLux Dag för Dag
KNACKHOLMSVÄGEN 1
13833 ÄLTA
KontorsadressPrimusgatan 116
Jobbnummer 3437916
Observera att sista ansökningsdag har passerat.