Kock med inköpsansvar
Stiftelsen Ransbergs Herrgård / Kockjobb / Munkfors
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Munkfors,
Sunne,
Hagfors,
Forshaga,
Kil eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Ransbergs Herrgård i Munkfors Om oss
Ransberg är en mångsidig kurs- och lägerplats utanför Ransäter i Värmland som drivs av en ideell stiftelse. Stiftelsen är tätt knuten till Nykterhetsrörelsens scoutförbund och hela anläggningen är drog- och alkoholfri. Vi erbjuder framförallt lägerpaket för ungdomsorganisationer med både inomhusförläggning och utomhusförläggning i egna tält. Helpension med serverad mat samt råvaror till en komplett lägermeny som tillagas över öppen låga. Vi bedriver även vandrarhem och erbjuder helhetslösningar för kurser och konferenser. Anläggningen drivs året runt av en mindre personalstyrka som utökas under sommarhalvåret med en stor andel ideella funktionärer, framförallt ungdomar från scoutrörelsen.
Om arbetet
Hos oss arbetar du med att förse våra funktionärer och deltagare med dygnets alla måltider. Du ska även förse våra lägerdeltagare med råvaror som de sedan själva får tillaga.
Det innebär att du ska planera, förbereda och tillaga mat. Hantera livsmedel samt livsmedelshygien. Du är ansvarig för att inventera och beställa råvaror till både köket och lägerverksamheten. Även varumottagning, uppackning, disk och städ förekommer. Du är ansvarig för att vi följer gällande lagar och krav.
I vår matsal äter 15-80 personer varje dag beroende på beläggning och våra lägerdeltagare varierar mellan 10 - 150 personer under sommaren.
Du arbetar tillsammans med ytterligare en kock, samt vid högre beläggningar även ett köksbiträde. I köket arbetar även funktionärer som hjälper till med enklare sysslor.
Möjlighet till logi på anläggningen under arbetssäsongen finns.
Arbetstiderna varierar och du ska kunna arbeta såväl dagtid som tidiga morgnar och sena kvällar. Viss hänsyn för egna önskemål på arbetstider kan tillämpas.
Anställningsvillkor
Befattning: Kock
Arbetets omfattning: 100%
Period: 15 juni- 5 Juli, samt, om erforderliga beslut tas 20 juli-9 augusti. Samt en uppstartshelg 30/4 - 3/5.
Lön: Individuell månadslön med OB tillägg inräknat.
Tjänsten går under Arbetsgivaralliansens avtal med Unionen.
Publiceringsdatum2020-03-19KvalifikationerVi söker dig som har dokumenterad kockutbildning och yrkeserfarenhet av att tillaga mat, kan arbeta hela perioden och behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift.
Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du ser möjligheter istället för hinder. För att trivas i uppdraget har du ett helhetstänk kring måltiden, där fokus på hög kvalitet, service samt livsmedelssäkerhet är en självklarhet för dig. Du medverkar till ett bra klimat i arbetsgruppen och har ett positivt bemötande i den dagliga kontakten med våra gäster och funktionärer.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av inköp och beställning till restaurangkök, matlagning i utomhusmiljö, lägerverksamhet och lägermat, tillagning av specialkost samt vegan/vegetariskt kost, erfarenhet av ideell, barn -och ungdomsverksamhet samt B-körkort.
Du följer Ransbergs herrgårds ställningstagande om en mötesplats fri från alkohol och andra droger.
Så ansöker duSkicka din ansökan till
ansokan@ransberg.com senast 19 april.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-04-19
AdressStiftelsen Ransbergs Herrgård
RANSBERGS HERRGÅRD
68493 RANSÄTER
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Stiftelsen Ransbergs Herrgård Ransbergs Herrgård (
visa karta)
684 93 RANSÄTER
Ansökan E-post:
ansokan@ransberg.com Arbetsplats Stiftelsen Ransbergs Herrgård
Jobbnummer 5158237
Observera att sista ansökningsdag har passerat.