Kock/gruppledare till produktionsköket i Märsta
Sodexo AB / Chefsjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Sigtuna,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby,
Sollentuna eller i
hela Sverige Vi söker en kock/gruppledare till varmköket i vårt produktionskök i Märsta.
Vi tillagar och levererar ca 8000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.
Som gruppledare i varmköket har du ett ansvar för den dagliga driften.
Hur ser din dag ut?
Maten produceras enligt Cook and Chill-metoden för leverans kall till kunderna en eller ett par dagar efter produktion. Detta innebär att det inte är samma tidspress i arbetet som i ett kök som producerar och levererar varm mat till kunder/gäster. Som gruppledare i vår produktion har du ett ansvar för den dagliga driften i varmköket och personalgruppen på 6 personer. Du följer upp att egenkontrollprogrammet följs och deltar aktivt i det dagliga praktiska arbetet. Du skall tillsammans med arbetsledaren utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedelshantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar och coachar dina kollegor i arbetet. Du rapporterar till arbetsledaren i köket.
Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter i rollen som gruppledare:
Identifiering av förbättrings- och utvecklingsområden i produktionsprocessens alla delar tillsammans med arbetsledaren. För god kontroll samarbetar du internt med övriga arbetsledare och gruppledare för bästa resultat i produktionsprocessen. Du arbetar för att gruppen når uppsatta mål genom att arbeta enligt givna rutiner och överenskommelser samtidigt som du är lyhörd för individens och gruppens behov. Medverka till maximal säkerhet och kvalitet i hanteringen av livsmedel med betoning på HACCP. Följa verksamhetens och respektive avdelnings rutiner för egenkontroll genom att; dagligen kontrollera, dokumentera och säkerställa att personalen följer rutiner och instruktioner. Respekterar och tillämpar företagets regler för hälsa och säkerhet.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är har kockutbildning och/eller minst 5 års erfarenhet av arbete som kock. Krav är dock utbildning i Livsmedelshygien (HACCP). Krav är också att du har erfarenhet av ledarskap och arbete i storkök eller produktionskök.
Du är trygg i ditt ledarskap och är en person som tror på att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en förmåga att tydliggöra, kommunicera och följa upp uppsatta mål för verksamheten. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen.
Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål. God administrativ förmåga och god datavana krävs. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket.
Tjänsten är på heltid, tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar. Det är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledaren för köket
Maria Löfqvist (Grindemo) per mail;
maria.grindemo@sodexo.comVälkommen med din ansökan senast 2019-03-17.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Varierande arbetstid, arbete varannan helg. Schemalagd arbetstid mellan 07 till 21. 100 %, 37 tim/vecka
Publiceringsdatum2019-02-22Ersättningmånadslön + obersättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-03-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Industrigatan 2
19560 Arlandastad
KontorsadressIndustrigatan 2
Jobbnummer 4629517
Observera att sista ansökningsdag har passerat.