Kock (Extra)

Radisson Blu Strand, Stockholm / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Radisson Blu Strand, Stockholm i Stockholm

Radisson Blu Strand Hotel ingår i Carlsson Rezidor Hotel Group och är ett 5-stjärnigt hotell med 152 rum, restaurang, bar, festvåning samt 7 konferensrum.

Vi söker nu till vårt team en alert medarbetare, som ska arbeta som kock eller kallskänka i köket dagtid eller kvällstid. Vi serverar frukost, lunch och middag a la carte samt brunch på helgerna.

Dina ansvarsområden:
• Arbeta i köket som kock eller kallskänka med vårt övriga köksteam
• Se till att våra gäster får bästa tänkbara matupplevelse

Vi hoppas på att hitta en person som är lätt att samarbeta med. Du gillar högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla Yes I Can! och ser till helheten.

Köksutbildning inklusive hygienutbildning samt tidigare erfarenhet från kök (kallskänk eller kök) är ett måste. Du jobbar under ledning av vår köksmästare samt sous chef.

Vi erbjuder:
• Arbete enstaka dagar med utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja

Vill du veta mer om tjänsten kontakta F & B Service Manager Anni Timonen 08-50 66 40 44. Skicka din ansökan med CV senast 18 oktober 2013.

Publiceringsdatum
2013-10-01

Arbetstider och omfattning
Varierande Behov / tim

Ersättning
Fast

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-10-18
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Företag
Radisson Blu Strand, Stockholm

Adress
Radisson Blu Strand, Stockholm
Nybrokajen 9
10327 Stockholm

Jobbnummer
1665455

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Radisson Blu Strand, Stockholm

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Radisson Blu Strand, Stockholm: