Kock/dietkock till Lindesbergs lasarett
Örebro läns landsting / Kockjobb / Lindesberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Lindesberg,
Nora,
Örebro,
Ljusnarsberg,
Skinnskatteberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Örebro läns landsting i Lindesberg,
Nora,
Örebro,
Ljusnarsberg,
Hallsberg eller i
hela Sverige Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Område Försörjning består av tre avdelningar. Kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.
Publiceringsdatum2014-01-15Dina arbetsuppgifterVi söker en kreativ kock till vårt produktionskök på Lindesberg lasarett. Du ingår i ett arbetslag med flera kockar som tillsammans ska laga god och näringsriktig mat. Du kommer att ansvara för tillagning av traditionella maträtter såsom husmanskost och matlagning av specialkost. Förutom matlagning ingår även arbetsuppgifter såsom disk, städning mm.
KvalifikationerVi söker dig som har gymnasieutbildning inom storhushåll/restaurang eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning i specialkost, HACCP och egenkontroll och några års erfarenhet av att arbeta med specialkost. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt med planering av arbetet. Du har en positiv inställning och hög arbetsmoral. Du bör ha goda kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat och ett sinne för kostekonomi. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga och vilja till ständiga förbättringar. Genom ditt poistiva sätt och entusiasm till arbetet bidrar du till ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen.
Anställningsform
Tillsvidare, heltid.
TillträdeSnarast eller efter överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-01-31
Ange följande referens när du ansöker: LoVS:2014:5
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHagberg, Inger, Gruppchef 019-6026566
Hermansson, Per, (facklig) Kommunal 019-6021485
FöretagÖrebro läns landsting
AdressÖrebro läns landsting
Box 1613
70116 Örebro
Jobbnummer 1749600
Observera att sista ansökningsdag har passerat.