Kock dagtid eller kväll till Ersons Delibistro i Fruängen
Cheffle AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Vi söker kockar till vår bistro! En bistro som har fokus på fisk och skaldjur och utgår från nordiska råvaror. Vår bistromeny består av klassiska rätter och är säsongsanpassad för att ständigt utveckla oss själva samt ge våra gäster nyheter.
Framför luckan finns en av södra stockholms finaste fisk- och skaldjursdiskar som inspirerar till att ha "plat du jour" och är vårt skyltfönster ut mot restaurangen. Vi har funnits på samma adress sedan 1976 och har en stor stammispublik som besöker oss ofta.
Nu söker vi dig som vill arbeta och utveckla vår meny med premiumprodukter i ett starkt och ödmjukt köksgäng. Vi önskar en bakgrund där du arbetat i á la carte-kök några år, har erfarenhet av att sköta din station och att beställa råvaror för din service, men framför allt vilja arbeta i en miljö där man vill vara en del av ett härligt team.
Tjänster:
Kock dagtid - lunch och produktion
Kock kväll - á la carte och viss produktion
Hoppas vi ses // Mia Ersson
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
Publiceringsdatum2022-08-26Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-09-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökanAdressCheffle AB
Fruängstorget 2-6
12952 HÄGERSTEN
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Cheffle AB (org.nr 559139-5024),
https://cheffle.se/l/L7EVQqSYC6HqvLg Fruängstorget 2-6 (
visa karta)
129 52 HÄGERSTEN
Arbetsplats Erssons Delibistro Fruängen
Kontakt Max D
max@cheffle.se Jobbnummer 6922177
Observera att sista ansökningsdag har passerat.