Kock

Stockholm Fisk / Kockjobb / Sigtuna
2008-02-07
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2009-11-20) ⬅️


Visa alla kockjobb i Sigtuna, Österåker, Håbo, Upplands-Bro, Upplands Väsby eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Stockholm Fisk i Sigtuna, Stockholm eller i hela Sverige

Stockholm Fisk Sky City är en restaurang som ingår i Stockholm Fisk koncernen. Med krogar som Ulla Winbladh, Sjöpaviljongen och Wedholms fisk.
Med vårat unika läge på Arlanda satsar vi på svensk mat i modern tappning, med mycket fisk och skaldjur.
Vi har en a la carte och avsmakningsmeny, samt barmeny.

Vi är ett ambitiöst glatt gäng som söker en ny medarbetare.
Vi söker en kock med yrkesutbildning och med minst ett års erfarenhet.
Söker dig som brinner för ditt yrke och har vilja att utvecklas.
Du bör vara noggrann, ha kunskaper av à la carte matlagning samt husman, flexibel vid våra försäljningstoppar och vara kvalitetsmedveten.

Du bör behärska svenska i tal och skrift.

Arbetstiden är förlagd på dagtid såväl som kvällar och var tredje helg.
Välkommen att söka denna tjänst som är en tillsvidare- anställning med början omgående.
Skicka din ansökan och merit förteckning till vår mailadress.

Publiceringsdatum
2008-02-07

Anställningstyp/arbetstider
Tillsvidare-anställning med början omgående

Ersättning
Fast lön

Kontakt
Thomas Jensen, 08-50674024, skycity@stockholmfisk.se , Köksmästare
Sonny Karlsson, 08-50674024, skycity@stockholmfisk.se , Köksmästare

Så ansöker du
Vi tar emot ansökan via epost: skycity@stockholmfisk.se

Företag
Stockholm Fisk
Box 229
19045 STOCKHOLM-Arlanda
Telefonnummer: 08 50674025
Faxnummer: 08-50674001
E-postadress: p.lundstedt@swipnet.se
Mer information på http://www.stockholmfisk.se

Kontorsadress
Sky City Arlanda
Arlanda

Jobbnummer
123771

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Stockholm Fisk

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Stockholm Fisk: