Kallskänka Kock
Storhogna Högfjällshotell & Spa / Kockjobb / Berg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Berg,
Strömsund,
Åre,
Vilhelmina,
Storuman eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Storhogna Högfjällshotell & Spa i Berg,
Härjedalen eller i
hela Sverige Bagare eller kallskänka med intresse för bröd och bakverk. Med kvalitet
och service i fokus !! Storhogna Högfjällshotell&Spa fjällvärldens
första spa. Beläget mitt i ett av de klassiska svenska fjällparadisen, 1 timme
från Östersunds flygplats. Hotellet har 52 rum och 156 bäddar. 6
konferenslokaler med plats för 20-120 personer samt restaurang,bar,pub och
vinkällare samt ett Café. Som bagare ansvarar du för produktionen av
bröd till frukost,lunch och middag. Dessutom bakverk till kaffepauser för
konferens samt till vårt uppskattade afternoon the på lördagar. Du har minst 3
års arbetslivserfarenhet och brinner för yrket. Säsongsanställning
december-april Storhogna Högfjällshotell&Spa erbjuder ett spännande
arbete i prisbelönt kök&restaurang där vi arbetar starkt med service och
kvalitet med unga och trevliga kollegor med fjället ett snöbollskast från
köksfönstret. Storhogna Högfjällshotell&Spa är beläget på högfjället då
körkort och bil är en fördel. Välkommen med din ansökan.
Publiceringsdatum2007-11-05Anställningstyp/arbetstiderTidsbegränsad. Hel/deltid. Schemalagd arbetstid. Säsongsanställning med
möjlighet till fast anställning.
ErsättningAnnan löneform. timlön. Kollektivavtal finns.
Kontaktkökschef Johan Ågren 0682-413035 el 0739-255222.
koket@storhogna.com .
Så ansöker duAnsökan inkommen senast 071130 via email till
koket@storhogna.com . Skickas
tillStorhogna Högfjällshotell & SpaJohan Ågren840 92 Vemdalen
FöretagStorhogna Högfjällshotell & Spa
840 92 VEMDALEN Tel 0682-413030
Fax 0682-413042
Epost:
koket@storhogna.comMer information på
http://www.storhogna.com Jobbnummer 45990
Observera att sista ansökningsdag har passerat.