Kallskänka

Cuisine Medicine AB / Kockjobb / Lund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Lund, Lomma, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cuisine Medicine AB i Lund

Kallskänka
Vi söker en duktig kallskänka som kan ersätta vår duktiga medarbetare som gått i pension. Vi erbjuder, till rätt person, en heltidstjänst som är en tillsvidareanställning.
Företaget Cuisine Medicine AB är ett företag som bedriver lunch-, konferens- och cateringverksamhet i Restaurant & Café Inspira på Medicon Village forskarby i Lund. Dagligen äter mellan 500 och 700 personer lunch hos oss. Parallellt med vår bricklunch erbjuder vi också serverade affärsluncher.
Vid beställningar (med relativt oregelbunden intervall) serverar vi middagar samt mingelbufféer mm, på kvällstid.
Vi är idag 19p anställda i företaget och ser oss som ett expansivt-, och är därför också ett flexibelt och anpassningsbart företag.
Mat tillagad från grunden och med stor omsorg, som gör skillnad gentemot det gängse utbudet på lunchrestauranger. Ett utbud som erbjuder hälsosam mat byggd på senaste rön från forskningen.
Att göra skillnad för hela människan, är vårt företags motto...
En stor "kärleksfaktor" vävs in i vårt dagliga arbete och en vilja att göra sitt yttersta, i positiv bemärkelse. Både gällande matråvaran och människor. Vi bygger vår verksamhet på att all personal inkluderas i verksamhetens utveckling.
Vi tror inte på tur gällande ett bra psykosocialt arbetsklimat på en arbetsplats. Vi tror att man ständigt, aktivt måste arbeta med detta som ledning och integrerat med all personal tillsammans. Att hela tiden optimera den psykosociala arbetsmiljön.
Vi tror nämligen också att detta är en förutsättning för en optimal slutprodukt såväl gällande produktion som service. Vår arbetsplats är unik - därför skiljer sig också vår slutprodukt gällande mat och service från andra restaurangers.
Vår matfilosofi innebär att vi arbetar för en respektfull hållning till maten och dess miljöaspekter. Råvaran ska i första hand, eller så långt det är möjligt, vara lokalproducerad. Samtidigt ska den vara inspirationskällan till att skapa goda och innovativa anrättningar. Vi eftersträvar att ständigt förbättra vårt arbete ur hållbarhetssynvinkel men har redan idag kommit en bit på vägen. exempelvis är all vår fisk är MSC-certifierad.
Att i första hand prioritera lokala producenter på såväl, kött, fågel som grönsaker, ger oss, förutom kortare transporter flera andra fördelar, så som vi ser det. Per automatik får vi ju även en säsongsanpassad matsedel.
Arbetsuppgifter: I det dagliga arbetet ingår att bereda olika paketerade sallader eller på tallrik på ett smakfullt sätt.
Din arbetstid är huvudsakligen förlagd till måndag-fredag, dagtid.
Kvalifikationer Vi önskar att Du har någon tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, men det är inget krav.
Att du är en initiativrik, självgående, snabb och serviceminded person som älskar att bidra till teamet, (som redan idag har en stark teamanda), är av betydligt större vikt. Då tjänsten innebär hantering av mat är känslan för hygien väsentlig.
För att kunna möta våra gäster är det även av stor vikt att du behärskar både god svenska och engelska, i framförallt tal. Behärskar du fler språk ses det också som en fördel.Vi ser också att du utan problem arbetar både i grupp och självständigt.
Tillträde Snarast. Dock senast den 15/10.
Svar med mail innehållande CV och ett personligt brev där vi får reda på lite mer om vem du är samt när du har möjlighet att börja ditt jobb hos oss.
Mer information får du från Sam på sam@cuisinemedicine.se eller på 070-8300730.

Vi önskar att Du har någon tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, men det är inget krav.
Att du är en initiativrik, självgående, snabb och serviceinriktad person som älskar att bidra till teamet, (som redan idag har en stark teamanda), är av betydligt större vikt.
Då tjänsten innebär hantering av mat är känslan för hygien väsentlig.
För att kunna möta våra gäster är det även av stor vikt att du behärskar både god svenska och engelska, i framförallt tal. Behärskar du fler språk ses det också som en fördel.
Vi ser också att du utan problem arbetar både i grupp och självständigt.

Företaget
Cuisine Medicine AB ingår i Cuisine Gastronomique Holding Sweden AB.
Cuisine Medicine AB är ett företag som bedriver lunch-, konferens- och cateringverksamhet i Restaurant & Café Inspira på Medicon Village forskarby i Lund.
Dagligen äter mellan 500 och 700 personer lunch hos oss. Parallellt med vår bricklunch erbjuder vi också serverade affärsluncher.
Vid beställningar (med relativt oregelbunden intervall) serverar vi middagar samt mingelbufféer mm, på kvällstid.
Vi är idag 19p anställda i företaget och ser oss som ett expansivt-, och är därför också ett flexibelt och anpassningsbart företag.
Flexibilitet är ju alltid ett honnörsord när man talar om service, så, att anpassa oss såväl efter marknadens som varje uppdragsgivares förändringar är för oss avgörande och essentiellt.

Varaktighet, arbetstid
Tidigare erfarenhet önskvärd, ej krav. Initiativrik, självgående, snabb och serviceinriktad person som älskar att bidra till teamet Känslan för hygien väsentlig. God svenska och engelska, i tal. Behärskar du fler språk ses det som en fördel.

Publiceringsdatum
2018-09-25

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-10-25
Ange följande referens när du ansöker: Kallskänka

Kontakt
Sam Hellhager sam@cuisinemedicine.se 0462756030

Företag
CUISINE MEDICINE AB

Adress
CUISINE MEDICINE AB
SCHEELEVÄGEN 2
22381 LUND

Kontorsadress
SCHEELEVÄGEN 2

Jobbnummer
4365342

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cuisine Medicine AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cuisine Medicine AB: