Kallskänka

Steiner Öster Restaurangaktiebolag / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Steiner Öster Restaurangaktiebolag i Stockholm

INFORMATION OM FÖRETAGET
Kort beskrivning av företaget: Steiner Öster Restaurang AB har specialiserat sej på uppdragsrestauranger som ställer höga krav på såväl personal och service. Att arbeta nära uppdragsgivaren och vara en viktig del i dennes dagliga verksamhet är vår målsättning. Vi skall inte bli störst i Stockholm men vi skall uppfattas som bäst i såväl service, matlagning, som engagemang.

Titel: Kallskänka

Beskrivning av arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna varierar allt från kanelbulle till gåslever. Dagligen bakas det bröd och görs sallader till luncher och leveranser, dessutom är det förberedelser till eventuella middagar, förrätter, desserter. Det serveras ca 300 luncher dagligen och ett antal leveranser med olika innehåll allt från fikabröd till buffé.

Beskrivning av kvalifikationer: 5 års erfarenhet av liknande uppgifter, serviceinriktad, stresstålig, snabb, uppmärksam, intresserad. svenska språket i tal och skrift.

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
Fast månads- vecko- eller timlön Tillträde
2015-08-10

Publiceringsdatum
2015-07-10

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-08-09
Ansökan kan skickas till e-postadress: tommy@sorest.se

Kontakt
Tommy Söderling 085799957 tommy@sorest.se

Företag
Steiner Öster Restaurangaktiebolag

Adress
Steiner Öster Restaurangaktiebolag
11148 STOCKHOLM

Kontorsadress
NYBROKAJEN 7

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 086799957
E-postadress: tommy@sorest.se

Jobbnummer
2344770

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Steiner Öster Restaurangaktiebolag

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Steiner Öster Restaurangaktiebolag: