Hasselbacken söker Sous Chef
Scandic Hasselbacken / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Hasselbacken i Stockholm Hasselbacken söker en ambitiös, matglad och passionerad Sous Chef
Vi erbjuder dig att bli del av ett team glada kockar med klar ambition att göra det bästa av det dagen och säsongen har att erbjuda
Hemgjort, ärligt, rustikt, generöst och vällagat från grunden är våra ledord.
Vårt läge på Djurgården bjuder på både utmaningar och förutsättningar. Ofta handlar det om att servera många gäster mat samtidigt, från vårt middagsbord, brunch eller i våra bankettsalar
Vi har öppet från frukost till middag alla dagar i veckan
Du har minst fem års erfarenhet och gärna erfarenhet som Sous Chef eller köksmästare
Vi förväntar oss att du har goda ledaregenskaper, bra driv, kan jobba i högt tempo och att du har ett GENUINT kärleksförhållande till mat!
Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.
Tjänsten är heltid fördelat på lunch och kvällsvecka samt varannan lördag
Välkommen till oss på Hasselbacken, en stockholmsklassiker i förändring!
Maila svar med CV till
Michael.soderberg@scandichotels.comIntervjuer kommer att ske löpande
Publiceringsdatum2014-06-10Arbetstider och omfattningheltid år
Ersättningenligt överrenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-06-30
Ansökan kan skickas till e-postadress:
michael.soderberg@scandichotels.comKontaktMichael Söderberg +46 0851734308
michael.soderberg@scandichotels.comFöretagScandic Hasselbacken
AdressScandic Hasselbacken
Box 102 74
10055 Stockholm
KontorsadressHazeliusbacken 20
Jobbnummer 1904084
Observera att sista ansökningsdag har passerat.