Hasselbacken söker Sous Chef

Scandic Hasselbacken / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Scandic Hasselbacken i Stockholm

Hasselbacken söker en ambitiös, matglad och passionerad Sous Chef

 Vi erbjuder dig att bli del av ett team glada kockar med klar ambition att göra det bästa av det dagen och säsongen har att erbjuda

Hemgjort, ärligt, rustikt, generöst och vällagat från grunden är våra ledord.

Vårt läge på Djurgården bjuder på både utmaningar och förutsättningar. Ofta handlar det om att servera många gäster mat samtidigt, från vårt middagsbord, brunch eller i våra bankettsalar

Vi har öppet från frukost till middag alla dagar i veckan

Du har minst fem års erfarenhet och gärna erfarenhet som Sous Chef eller köksmästare

Vi förväntar oss att du har goda ledaregenskaper, bra driv, kan jobba i högt tempo och att du har ett GENUINT kärleksförhållande till mat!

Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten är heltid fördelat på lunch och kvällsvecka samt varannan lördag

Välkommen till oss på Hasselbacken, en stockholmsklassiker i förändring!

Maila svar med CV till  Michael.soderberg@scandichotels.com

Intervjuer kommer att ske löpande

Publiceringsdatum
2014-06-10

Arbetstider och omfattning
heltid år

Ersättning
enligt överrenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-06-30
Ansökan kan skickas till e-postadress: michael.soderberg@scandichotels.com

Kontakt
Michael Söderberg +46 0851734308 michael.soderberg@scandichotels.com

Företag
Scandic Hasselbacken

Adress
Scandic Hasselbacken
Box 102 74
10055 Stockholm

Kontorsadress
Hazeliusbacken 20

Jobbnummer
1904084

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Scandic Hasselbacken

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Scandic Hasselbacken: