Frukost- och Lunchchef till Scandic Grand Hotel
Scandic Scandic Grand Hotel / Servitörsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Scandic Grand Hotel i Örebro,
Kumla eller i
hela Sverige Scandic Grand Örebro är ett fullservice hotell med 221 rum, restaurang, bar och flera stora konferenslokaler. Vi är delaktiga i mycket av allt det roliga som händer i Örebro inom möten, evenemang och kultur.
Är du vår nya morgonpigga stjärna?
Det händer grejer på Grand! Våren 2018 kommer hela hotellet att vara totalrenoverat, rum, korridorer, restauranger, konferens, och vi har en ny bar. Då är vi inte bara Örebros trevligaste mötesplats utan även Örebros snyggaste. För att lyckas med helheten behöver vi en driven Frukost- och Lunchchef som tillsammans med oss andra skapar en restaurang- och hotellupplevelse i världsklass. Är det du?
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre.
Du kommer dagligen att möta de viktigaste personerna hos oss - våra gäster! Vi söker dig som är en operativ ledare med ett kvalitetstänkt och genuint intresse för service, som vill vara med på resan och utveckla vår frukost- och lunchverksamhet till en ny nivå.
Med inspiration, beslutsamhet och engagemang vägleder du dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar.
För att lyckas i arbetet krävs en administrativ förmåga att planera långsiktigt sett utifrån ett helhetsperspektiv som spänner över flera avdelningar. Arbetet sker periodvis i högt tempo, så det är en förutsättning att du trivs i en rörlig verksamhet.
Du har lång erfarenhet av arbete i restaurang, och har arbetat i ledande befattning, gärna i liknande verksamhet.
I ditt ansvarsområde ingår:
• Operativt arbete i matsal och frukostkök - Administrativ planering - Bemanningsplanering - Budgetansvar - Ansvar för inköp - Personalansvar och rekrytering - Uppföljning av ekonomiska nyckeltal
Du ser till att vi följer de säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.
Som en del av hotellets driftsgrupp har du förmågan att se hela hotellets behov och vara ett föredöme för hotellets personal. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du rapporterar till hotellets Driftschef.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Arbetstiden är varierande både dag- och helger. Urvalet kommer att ske löpande varför vi ber dig ansöka så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse.
Din ansökan mejlar du till Driftschef Madelen Renner på e-post:
madelen.renner@scandichotels.comVaraktighet, arbetstid
100% Tillsvidare
Publiceringsdatum2017-10-04ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-10-29
KontaktMadelen Renner +46 709735919, +46 709735919
FöretagScandic Scandic Grand Hotel
AdressScandic Scandic Grand Hotel
Box 8112
70008 Örebro
KontorsadressFabriksgatan 21-23
Jobbnummer 3731857
Observera att sista ansökningsdag har passerat.