Food & Beverage Ansvarig
Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall / Chefsjobb / Sundsvall
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Sundsvall,
Timrå,
Mark,
Härnösand,
Nordanstig eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall i Sundsvall Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.
Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.
Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en övernatting.
Clarion Living. Not Just Staying
Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.
Vi söker en Food & Beverage ansvarig som kan ta vårt fantastiska team och vår unika produkt till nästa nivå. Du har en bakgrund som kock eller god erfarenhet från matlagning och samtidigt brinner du för restaurangupplevelsen som helhet. Du drivs av att leda & utveckla andra!
På Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall arbetar vi med ett koncept där frukostbuffé, Afternoon Sweets och Tonight's Special ingår för alla gäster på hotellet. Vi erbjuder vällagad mat med bra råvaror och ofta är det vår väldigt omtyckta kvällsmåltid som gör att gästerna väljer att bo hos oss om och om igen. I restaurangen vill vi att vällagad mat, dryck och levande musik möts alla dagar i veckan. Vi har redan Sundsvalls nöjdaste hotellgäster och en hög gästnöjdhet inom avdelningen - men vi har bara börjat. Vi har höga mål för 2019 och stora ambitioner att utveckla restaurangen ett steg till och nu söker vi dig som vill forma och driva den här utvecklingen tillsammans med ditt team.
I tjänsten ingår bland annat följande
• Driva, planera och vägleda arbetet på avdelningen
• Schemaplanering/ansvar & optimering av arbetstimmar
• Daglig drift i kök och restaurang
• Beställningar till avdelningen
• Personalansvar och daglig coaching av medarbetare i kök och restaurang
• Inventering vid månadsskifte
Övrig information
• Anställningen är 100 %
• Ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD
• Varierande arbetstid, kvälls tjänstgöring ingår.
• Tillträde så snart som möjligt
• Lön enligt överenskommelse
På Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall arbetar vi mycket över avdelningarna och du förväntas att ta ett ansvar utöver din avdelning och driva samarbetet mellan avdelningarna.
Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skynda att söka om detta är rätt för dig! Ansökningar tar emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakta
nadja.gadelius@choice.se (observera att vi ej tar emot ansökningar på mail, enbart i systemet nedan).
Är du den personen vi söker? Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2018-11-20ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-12-04
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagClarion Collection Hotel Grand Sundsvall
AdressClarion Collection Hotel Grand Sundsvall
Nybrogatan 13
85235 Sundsvall
KontorsadressNybrogatan 13
Jobbnummer 4468735
Observera att sista ansökningsdag har passerat.