Fine Dining-kock sökes till Fiskarheimen Restaurant öppnar juli 2025!
Wildcard Untap AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Wildcard Untap AB i Stockholm Vill du vara med och skapa en helt unik matupplevelse i hjärtat av Lofoten?
Snart slår vi upp portarna till Fiskarheimen Restaurant - en plats där Lofotens rika fisk- och skaldjurstraditioner möter moderna kulinariska tekniker. Vi söker nu en till passionerad fine dining-kock som vill vara med från starten och sätta sin prägel på vår meny och gästupplevelse.
Vi erbjuder:
En spännande möjlighet att arbeta i en nyskapande restaurangmiljö
Tillgång till några av världens bästa råvaror, direkt från havet
Ett kreativt och ambitiöst team som brinner för kvalitet och innovation
En unik arbetsplats i Ure Lodge, där vi även öppnar spaavdelning och exklusiva hotellrum/sviter under 2025
Fri boende och på längre sikt subventionerat.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet från fine dining-restauranger
Har stor kunskap om fisk och skaldjur och älskar att arbeta med lokala råvaror
Är kreativ, ambitiös och har ett öga för detaljer
Trivs i en dynamisk miljö där du får vara med och bygga upp något från grunden
Kan arbeta både självständigt och i team
Arbetsort:
Fiskarheimen Restaurant, Ure Lodge, Lofoten
Anställningsform:
Heltid, tillsvidare. Start i juni
Skicka din ansökan och CV till
norge@wildcarduntap.seMärk ämnesrad: Fine dining kock Lofoten!
Väl mött!
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-06-15
E-post:
norge@wildcarduntap.se Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Fine dining kock Lofoten!".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Wildcard Untap AB (org.nr 559454-8264)
Petrejusvägen 4 (
visa karta)
121 38 JOHANNESHOV
Jobbnummer 9369345
Observera att sista ansökningsdag har passerat.