Fazer söker kock till skillingaryds lägerrestaurang
Fazer Food Services / Chefsjobb / Vaggeryd
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Vaggeryd,
Gnosjö,
Aneby,
Jönköping,
Sävsjö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Vaggeryd,
Eksjö,
Ljungby,
Borås,
Växjö eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Restaurangen är belägen på Skillingaryds skjutfält. Restaurangen serverar ca 100 lunchgäster måndag till torsdag. När försvarsmakten övar, kan det vara upp till 300 ätande gäster frukost, lunch, middag och kvällsmål. Det förkommer också packade måltider vid övningar
Vi söker dig som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och är mycket serviceinriktad. Lägerretaurangen är en liten enhet med få anställda, vilket kräver att du utför alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök såsom matlagning, salladsberedning, kassa, varubeställningar, egenkontroll, rapporteringar, disk, städning mm.
Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete
Publiceringsdatum2016-09-02KvalifikationerVi ser gärna att du har restaurangskola eller likvärdig utbildning och minst fem års vana från matlagning och köksarbete
Att du kan laga mat från grunden och har ett ekonomiskt synsätt
Vi kommer att ställa höga krav på din servicekänsla, flexibilitet, på din förmåga att ta egna initiativ och att du kan arbeta självständigt.
Att du har goda kunskaper i egenkontroll och gärna utbildning i HACCP
Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är viktigt då du kommer att ha mycket gästkontakt, samt har goda datakunskaper
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Restaurangchef, Katarina Sällberg, tel. 0381-18060.
Tjänsten är 75 %. Normalt måndag-fredag. Helger och tjänstgöring på mertid kan förkomma vid övningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Sista dag att ansöka är 2016-09-20
Placeringsort: Skillingaryd. Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, nås via vår växel på tel. 08-470 72 00.
Varaktighet, arbetstid
Deltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-09-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 3026407
Observera att sista ansökningsdag har passerat.