Executive Restaurant Manager till Maryhill Estate

ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Landskrona
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Helsingborg, Bjuv eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Landskrona, Malmö, Ystad, Falkenberg, Härryda eller i hela Sverige

Under flera år har vi åkt förbi Örenäs Slott och drömt om att en gång få möjligheten att bygga en plats som ännu fler vill besöka. Vår resa startade med Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Hotel Pigalle, Ellery Beach House, & senast nu med Jacy 'z. Nu är det äntligen dags för denna vackra plats att låta oss ta nästa steg. Vi brinner för att bygga resortupplevelser som du vill återkomma till och här på nya Maryhill lovar vi att skapa något nytt, historiskt, festligt och unikt.

Är du Skånes bästa Executive restaurang manager med passion för service i världsklass?

Är du en lika skicklig ledare som du är passionerad och gästfokuserad serviceproffs? Är du lika bra på att själv leverera service och värdskap i världsklass som att inspirera andra att göra det? Drivs du av att överträffa gästers förväntningar? Söker du en ny inspirerande och involverande ledarroll?

Känner igen sig i våra ledord?

Passion - att brinna för och älska det vi gör.

Kompetens - en vilja att vidareutveckla sig, söka kunskap och ta till sig nya erfarenheter.

Ärlighet - vara uppriktig mot både dig själv och andra samt våga tycka och stå för dina åsikter, men ändå värdera andras.

Team - en vilja att vara en viktig pusselbit i vårt redan starka serviceteam.

Självständig - en vilja att lösa problem, arbeta och ta ansvar för det arbete vi utför.

Ambition - en vilja att utvecklas och hela tiden ligga i framkant och anta nya utmaningar.

Ekonomisk medvetenhet - skall genomsyra ditt sätt att arbeta i verksamheten.

Vi söker en team player, en utvecklande och drivande person - och samtidigt en modern ledare som får en massa energi av att se andra utvecklas på vår nya drömmiga destination Maryhill Estate.

Örenäs genomgår nu en enorm förvandling till Maryhill Estate men vi vet också hur vi fungerar, vi kommer aldrig att bli färdiga och utvecklingen kommer att fortsätta framöver eftersom längtan efter att skapa mer magi för våra gäster är konstant. Därför tycker vi att din kompetens att inspirera och motivera teamen tillsammans med drivet att genomföra förändringar är jätteviktig.

Vill du vara med från början i skapandet av ESS Groups nya unika destination, Maryhill Estate fd Örenäs Slott?

Det är inte ofta möjligheten dyker upp, och inte på ett sådant här ställe. ESS Group är nya ägare till Örenäs Slott, som idag är stängt för totalrenovering och ombyggnation. Vi planerar att slå upp portarna till en helt ny destination den 1:a juli 2024. En destination Sverige aldrig tidigare skådat. Ett mansion mitt emellan Helsingborg och Landskrona, i Glumslöv, precis ovanför det pittoreska fiskesamhället Ålabodarna.

Hur tänker vi på ESS Group?

Allt vi gör, gör vi med värdeorden: personlig, professionell, lekfull och passionerad. Vi brinner för att skapa världens bästa upplevelser.

Är detta du? Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.

Du älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss. Vi vill ge alla en riktigt, god, trevlig, unik och rolig restaurangupplevelse.

Publiceringsdatum
2023-08-14

Arbetsuppgifter
• Du har fullständigt resultat, kvalitet, personal & ekonomiskt ansvar för din avdelning.

• Att genom avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangernas gäster.

• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål för avdelningen.

• Du har personalansvar för restaurangchefer, hovmästare/supervisors, servis, bar, och extra personal.

• Du förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.

• Du arbetar aktivt med målstyrning och prognoser - intäkt & kostnadsprognoser och har resultatansvar för sin avdelning/ avdelningar.

• Du tjänstgör enligt duty-schema, vilket innebär att vara på plats på hotellet och inneha det övergripande ansvaret för driften under den helg duty-tjänstgöring är schemalagt.

• Du ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.

• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet (NPS).

• Leda och fördela arbetet "front-of-house" inom avdelningen/ avdelningarna.

• Övriga arbetsuppgifter som tilldelats av Food & Beverage Manager

Om tjänsten
Anställningsform: Heltid tills vidare. Vardagar, kvällar och helger.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde den januari/februari 2024

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 28/8

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i både tak och tempo med stort ansvar, utvecklingsmöjligheter och många skratt!

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-08-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047), http://www.essgroup.se

Arbetsplats
ESS Group

Jobbnummer
8025705

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ESS Hotel Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ESS Hotel Group AB: